Günü değişti, TV yayını iptal edildi

Bugün gerçekleşecek karşılaşma, TV'de yayınlanmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Günü değişti, TV yayını iptal edildi

Galatasaray Liv Hospital bugün deplasmanda Litvanya'nın Neptunas Klaipede takımıyla kaşılaşacak. 



NTV'da ekrana gelmesi planlanan karşılaşmanın yayını iptal edildi. Türkiye saati ile bugün 19.00'da gerçekleşecek maç, gününün değişmesi nedeniyle televizyondan yayınlanamayacak.



Galatasaray Liv Hospital, Neptunas Klaipede ile bugün oynayacağı karşılaşmanın yayını hakkında Twitter'dan bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:



Bilindiği üzere Türk takımlarının Turkish Airlines Euroleague'de oynadığı maçlardan her hafta bir tanesi şifresiz olarak NTVSpor'da yayınlanacaktı. İlk açıklanan programda dokuzuncu hafta Galatasaray Liv Hospital-Neptunas Klaipeda maçı NTV Spor yayın akışında yer almaktaydı. Fakat 2 Aralık 2014 tarihinde Klaipede ile oynayacağımız günün değişmesi üzerine Eurocup'ta oynanacak Banvit-Lietuvos Rytas maçı yayın akışına alınmıştır. 



Bu durumdan ötürü NTV Spor tarafından yayyınlanması planlanan Real Madrid-Anadolu Efes karşılaşması yerine 18 Aralık Perşembe günü Galatasaray Liv Hospital-Olympiacos mücadelesi yayın akışına eklenmiştir. NTV Spor'un yayın programındaki değişikliği anlayışla karşılıyor, gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyoruz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin