Güntekin Onay'ın yeni kanalındaki partnerleri belli oldu!

Güntekin Onay'ın beIN Sports'a tranferinin ardından, yeni programı için ekibini oluşturmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Güntekin Onay'ın yeni kanalındaki partnerleri belli oldu!

NTV Spor’un başarılı ismi Güntekin Onay, sürpriz bir kararla beIN SPOrts'a transfer olmuştu. Onayın transferin,n ardından kanalda taşlar yerinden oynamaya başladı.



Güntekin Onay, beIN Sports'ta yapacağı yeni programı için ekip arkadaşlarını da belirledi. Cumartesi ve Pazar günleri maçlar sonrası ekrana gelecek olan yeni futbol programında Onay’a Metin Tekin, Bülent Korkmaz ve Önder Özen eşlik edecek.



Efsane program Maraton veda ediyor



Lig TV'nin kuruluşundan bu yana yayınlanan Maraton programının akıbeti ise merak konusu olmuştu. beIN Medya Grup'un Digitürk'ü satın almasından bu yana bitirileceği konuşulan Şansal Büyüka'nın efsane programı Maraton, Güntekin Onay'ın transferinin ardından veda edecek. Onay'ın programının adı ise henüz netleşmedi ancak Maraton isminin kullanılma olasılığının düşük olduğu belirtildi. Maraton programını isim hakkı kanala değil, Şansal Büyüka’a ait.



Bu arada Şansal Büyüka’ya da pazartesi günkü programın teklif edildiği, Büyüka kabul ederse her hafta programa spor medyasının önemli isimlerinin ve müdürlerinin eşlik edeceği iddia edildi.



Tümer Metin'le yollar ayrılıyor



Geçen sene Metin Tekin ve Şansal Büyüka ile programa çıkan Tümer Metin’in ise yeni sezonda beIN Sports’ta olmayacağı öğrenildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin