Güntekin Onay beIN Sports yayınlarına neden çıkmıyor?

beIN Sports'ta Güntekin Onay'ın ekrana çıkmaması merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Güntekin Onay beIN Sports yayınlarına neden çıkmıyor?

Spor Toto Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulundurduğu beIN Sports'un ünlü ekran yüzü Güntekin Onay'ın, önceki akşam Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından yaptığı programda yer almaması merak konusu oldu.



Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından maç sonu ekranları başında Güntekin Onay'ı göremeyen izleyiciler hayal kırıklığına uğradı. beIN Sports'a geçtiğinden beri çeşitli görevlerde yer alan ve maç sonlarında yaptığı programla geniş bir izleyici kitlesi elde eden Güntekin Onay'ın, kanal ile bir kriz yaşadığı iddia edildi.



Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Cuma günü Seyhan Şaşko programda yer alırken, dün oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından Nazlı Canyurt'un Güntekin Onay'ın yerine programda yer alması dikkat çekmişti.



Dikkat çeken paylaşım



Nazlı Canyurt, Instagram hesabından Metin Tekin ve Tümer Metin ile paylaştığı fotoğrafta "Maç önü yayınlarını bitirdik. Devre arası ve maç sonunda Bein Sports Haber'de karşınızdayız" ifadelerini kullandı. Güntekin Onay cephesinden henüz iddialar hakkında bir açıklama gelmedi. Ancak Güntekin Onay'ın, yaşanan krizin ardından önümüzdeki günlerden itibaren yeniden beIN Sports'taki yerini alacağı iddia edildi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Mac önu yayinlarini bitirdik.. devre arasi ve mac sonunda beinsports‘da karsinizdayiz



Nazli Canyurt (@nazlicanyurt)'in paylaştığı bir gönderi (9 Şub, 2019, 8:02öö PST)






Ercan Taner istifa etmişti



Geçtiğimiz günlerde ise usta spiker Ercan Taner, beIN Sports ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Ercan Taner, "En son görev yaptığım beIN Sports'tan ayrılmamla ilgili, çeşitli duyumlar almaktayım. İstifa şahsi bir eylemdir ve ayrılma nedenimin Bein Sports markasıyla ve yönetimiyle bir ilgisi yoktur." açıklamasını yapmıştı.



Güntekin Onay beIN Sports yayınlarına neden çıkmıyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin