Günlerdir aranıyordu... Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu!

Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kendisinden haber alınamayan, üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in cansız bedeni, ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Günlerdir aranıyordu... Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu!

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde 5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'i arama çalışmaları devam ediyordu. Kayıp kızı bulmak için emniyet ve jandarma özel ekip kurmuştu. Yapılan arama çalışmaları sonunda genç kızın cansız bedeni Menteşe ilçesi kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulundu. Genç kızın yakılıp, bir varil içine konulduktan sonra üzerine beton dökülüp sarp bir araziye atıldığı öğrenildi. Genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Gözaltına alınan şüpheli eski sevgili Cemal Metin Avcı'nın olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar'ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. Cemal Metin Avcı genç kızı boğarak öldürdü. Pınar'ın cansız bedenini varile koyup, ormanlık alana götürüp attı. Şüpheli Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Günlerdir aranıyordu... Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu!

Pınar'ın cesedi bidonun içerisinden çıktı

Muğla'da 16 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedeni ormanlık alanda üzerine beton dökülmüş olan bu bidonun içerisinden çıkarıldı. Jandarma nezaretindeki itfaiye ekipleri talihsiz kızın cesedini gece özel aparatlarla bidonun içerisinden çıkardı.

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde yaşayan 5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in bulunması için jandarma çalışma başlatmıştı. Bazı kişilerle görüşen jandarma ekipleri genç kızın yakılıp, bir varil içine konulduktan sonra üzerine beton dökülüp sarp bir araziye atıldığını öğrendi. Jandarma yerkesik bölgesinde üzerine beton dökülmüş vaziyetteki metal bir varili buldu. İtfaiye ekipleri tarafından içerisine zarar verilmeden özenle açılan varilden Pınar Gültekin'in cesedi çıktı. (İHA)

Gazeteci Mustafa Hoş, bazı haberlerde Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın fotoğraflarının gösterilmemesine ve adının açık yazılmamasına tepki gösterdi. Hoş, sosyal medya hesabından Cemal Metin Avcı'nın fotoğraflarını paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin