Güneş’ten Volkswagen Arena yardım konseri! S.O.S. : Sesim Olsun Sesin

Güneş, 11 Mart’ta yerli ve yabancı sanatçıların katılımı ile sahne alacağı “S.O.S. - Sesim Olsun Sesin” başlıklı yardım konserini gerçekleştirecek. Konserin hem mekanda hem de sosyal mecralarda elde edeceği tüm gelirler ise AHBAP Derneği aracılığı ile depremzedelere bağışlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Güneş’ten Volkswagen Arena yardım konseri! S.O.S. : Sesim Olsun Sesin

 Güneş, 12.Mart’ta merakla beklenen Volkswagen Arena konserini iptal etti.

Bunun yerine Güneş, 11 Mart’ta yerli ve yabancı sanatçıların katılımı ile sahne alacağı “S.O.S. - Sesim Olsun Sesin” başlıklı yardım konserini gerçekleştirecek. Konserin hem mekanda hem de sosyal mecralarda elde edeceği tüm gelirler ise AHBAP Derneği aracılığı ile depremzedelere bağışlanacak.

Son albümü “Atlantis” ile 2022’ye gerçek anlamda damga vuran Güneş, haberi sosyal medya hesabından vererek “12 Mart tarihinde gerçekleştirmeyi planladığım Volkswagen Arena konserimi yaşadığımız depremden kaynaklı yaralarımızı sarabilmek adına bağış konserine dönüştürüyoruz. ‘’Sesim Olsun Sesin’’ S.O.S. çağrısıyla, konserimizde yer almayı isteyen sanatçı dostlarımı ve sahne önünde destek olmak isteyen herkesi, 11 Mart tarihinde Volkswagen Arena’daki konserimize davet ediyorum” dedi.

Güneş ve birçok sanatçının menajerliğini üstlenen Apollon Unity tarafından düzenlenecek olan konser 11 Mart 2023’de Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.

Güneş’ten Volkswagen Arena yardım konseri! S.O.S. : Sesim Olsun Sesin

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin