Güneşi Beklerken Tekrar Bölümleri ile TV2'de ekrana geliyor!

Gençlik dizisi Güneşi Beklerken’in tekrar bölümleri seyircisiyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Güneşi Beklerken Tekrar Bölümleri ile TV2'de ekrana geliyor!

Fenomen haline gelen gençlik dizisi Güneşi Beklerken’in tekrar bölümleri 1 Eylül’den itibaren hafta içi her gün saat 16:30’da TV2’de ekrana geliyor.



Demet ve Zeynep, Bursa’da mütevazi bir hayat süren anne-kızdır. Ancak Demet’in işleri umduğu gibi gitmez. Bu sırada İstanbul’dan Demet’e bir dost eli uzanır. Bu çocukluk arkadaşı Jale’dir.  Zeynep’in tüm itirazlarına rağmen tası tarağı toplayıp İstanbul’a taşınırlar.



Deli dolu bir genç kız olan Zeynep, okuldaki ilk gününde okulun sahibinin oğlu ve herkes tarafından tam bir baş belası olarak bilinen Kerem’le karşı karşıya gelir. Kerem, onun egemenliğini tanımayan Zeynep’i düşmanı beller ve onunla acımasızca uğraşmaya başlar. Zeynep’e yardım elini uzatan tek kişi ise Kerem’in kardeş gibi birlikte büyüdüğü Barış’tır. Zeynep Barış’ın kendisine gösterdiği yakınlıktan etkilenmeye başlayacaktır ama bilmediği bir şey vardır; o da Barış’ın okulun en popüler kızı Melis’e aşık olduğudur. Melis, okulda beden öğretmenliği yapan Cihan’ın da kızıdır aynı zamanda ve o da ne yazık ki Kerem’e aşıktır. 



Demet, hayatının ilk ve tek aşkı Cihan’la yıllar sonra karşı karşıya gelecektir. Cihan’ın hayatına yeniden girmesiyle, yıllarca kızına söylediği yalanın ortaya çıkmasının korkusunu yaşayacaktır.



Jale, geçmişte yaptığı hatayı telafi etmek için İstanbul’a getirdiği Zeynep ve Demet’in hayatında yeni ama zorlu bir sayfa açmıştır.



Güneşi Beklerken TV2 ekranlarda



 



"Güneşi Beklerken Tekrar Bölümleri ile TV2de ekrana geliyor!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin