Güneş tutulmasından sonra felaketler peş peşe yaşandı. Somali bombalı saldırı, Kore izdiham, Hindistan köprü felaketi... Bir facia haberi daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti konserde izdiham

25 Ekim'deki Güneş tutulması ile felaketlerin yaşanacağı iddia edilmişti. 25 Ekim'den bu tarafa felaketler yaşanıyor. Az önce bir acı haber daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin başkenti Kinşasa'da konserde izdiham oldu, 11 kişi öldü.

Google Haberlere Abone ol
Güneş tutulmasından sonra felaketler peş peşe yaşandı. Somali bombalı saldırı, Kore izdiham, Hindistan köprü felaketi... Bir facia haberi daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti konserde izdiham

Dünya 25 Ekim'deki Güneş tutulmasına kilitlenmişti. Güneş tutulmasıyle ilgili çarpıcı iddialar da art arda geldi. Avrupa'nın bazı bölgelerinden, Batı Asya'dan ve Kuzey Afrika'dan görülen güneş tutulmasının felaketler getireceği öne sürülmüştü. 25 Ekim'den bu tarafa birçok facia haberi geldi. Son kötü haber Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin başkenti Kinşasa'dan geldi.

 Somali’nin başkenti Mogadişu’da dün gerçekleşen iki patlamada en az 100 kişinin öldüğü, 300 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Güneş tutulmasından sonra felaketler peş peşe yaşandı. Somali bombalı saldırı, Kore izdiham, Hindistan köprü felaketi... Bir facia haberi daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti konserde izdiham - Resim : 2

Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen "Cadılar Bayramı" kutlamalarında izdiham yaşandı. Yaşanan olay nedeniyle 151 kişinin hayatını kaybederken izdihamdan canlı kurtulanların açıklamaları felaketin boyutlarını gözler önüne serdi.

Güneş tutulmasından sonra felaketler peş peşe yaşandı. Somali bombalı saldırı, Kore izdiham, Hindistan köprü felaketi... Bir facia haberi daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti konserde izdiham - Resim : 3

Hindistan'ın Gujurat eyaletinde bir asma köprü çöktü. Yüzlerce kişinin nehre düştüğü faciada en az 90 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Güneş tutulmasından sonra felaketler peş peşe yaşandı. Somali bombalı saldırı, Kore izdiham, Hindistan köprü felaketi... Bir facia haberi daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti konserde izdiham - Resim : 4

SON FELAKET

Bu felaketin ardından bir izdiham dehşeti haberi de Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden geldi. Ulusal basındaki haberlere göre Ipupa'nın, Kinşasa Stadyumu'nda verdiği konserde izdiham çıktı. İzdihamda 2'si polis 11 kişi hayatını kaybetti. Organizatörlerin, 80 bin kapasiteli Kinşasa Stadyumu'na yaklaşık 120 bin kişiyi aldığı ileri sürülüyor. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı, organizatörler gözaltına alındı.

Güneş tutulmasından sonra felaketler peş peşe yaşandı. Somali bombalı saldırı, Kore izdiham, Hindistan köprü felaketi... Bir facia haberi daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti konserde izdiham - Resim : 5

Astrolog Seyran Ataklı 25 Ekim Güneş tutulması ile ilgili şu öngörülerde bulunmuştu:

Gölgelerinizi ışıkla yıkamak, karanlığınızı aydınlığa çevirmek, harekete geçemediğiniz işlere cesaretle başlamak için tutulma zamanı kullanılabilir. Akrep burcu değişmek, dönüşmektir, derinin yenilenmesi gibidir. Bazı şeylerin hayatınızdan gitmesine izin vermeli bunun sonucundaki temizlenmeye kucak açılmalıdır. Çoğunlukla müdahale edemeyeceğimiz şekilde olaylar kendini gösterebilir.

Tutulmaların kadersel olduğunu yinelersek güçlü başlangıçlar getirecektir. Venüs Güneş ve Ay'la kavuşumda olduğundan, kimi birlikteliklerde önemli kararları, kimilerinde kangren olan bir ilişkinin bitişini, kimilerinde ise tutkulu ve derin aşk başlangıçlarını tetikleyebilir. Önümüzdeki 6 ay ila 1 sene arasında tutulmanın etkisi altındayız. Kararlı olacağız, yeni adımlar atacağız ve bir parça krizlerle yoğrulacağız. Bu süre zarfında kimseye manipülasyon uygulamamalı, kimseyi baskı altına almamalı ve sizi ele geçirebilecek kuruntulardan kaçınmalısınız.

Korkularınızla yüzleşmek, Güney ay düğümü yönündeki konumla işe yaramayanı bırakmak, hizmet etmeyeni bırakmak, acı vereni bırakmak ya da zararlı bir alışkanlığı bırakmak.. Neye yorarsanız eksik olanları tamamlayabilirsiniz.. Maddi anlamda yatırımlardan şans elde edilebilir, ticarette yeni atılımlar desteklenebilir, borç-alacak konularında mücadele verilebilir.

Yeni bir finansal ortaklık, vergi yapılandırılması, kredi düzenlemeleri, ailenizle ilgili çözülmemiş mirasın sonuçlanması, eşle ortak kaynakların doğru yönetilmesi söz konusu olabilir.

ORTA ŞİDDETTE DEPREMLER, TERÖR FAALİYETLERİ VE UÇAK KAZALARI ÖNÜMÜZDEKİ 6 AY YANKI UYANDIRABİLİR

Global etkileriyle 2 Akrep burcunda meydana gelen tutulmalar sudan gelebilecek felaketler, terör olayları, aşırı yağış kaynaklı seller, savaş, ölüm, ihanet, ticaret, cinayet, kadınlara yapılabilecek cinsel saldırılar, cinsellikten bulaşan hastalıkları meydana getirebilir. Depremlere vurgu yapmalıyız. Boğa-Akrep hattı üzerinde gerçekleşen tutulmalar toprağın genel olarak hareketlenmesini, doğanın kendini yenileme arzusunu, bununla birlikte volkanik hareketleri, maden patlamalarını tetikleyebilir.

Türkiye'nin Güneş'inin üzerinde meydana gelen Güneş tutulması, ülkemizi fazlasıyla etkisi altına alırken, ekonomik krizin gittikçe belirgin olduğu, bunun toplumda yarattığı baskı ve seslerin yükselmesi şeklinde kendini gösterebilir. 5.evde sanatçılar, ünlülerle ilgili skandal haberler, bazı ünlülerin kayıpları, çocuklar ve gençlerle ilgili taciz olayları, gazetecilere uygulanan baskı, sosyal medyayla ilgili yaptırımlarla karşılaşılabilir.

Hapishanelerle ilgili düzenlemeler, pek tabii ki Oğlak burcunun Yükselen'de yer almasıyla, iktidarın el değiştirmesi, parlamenter sisteme geçiş, bir liderin kaybını da tutulma konularının arasında sayabiliriz. Dünya genelinde bir lidere yapılabilecek suikast toplumlarda yankı uyandırabilir.

Yunanistan'la esen soğuk rüzgarlar ve savaşın eşiğinden dönülmesi öne çıkabilir. Covid harici yeni bir salgın ortaya çıkabilir.

28 Ekim 2023'e kadar Boğa-Akrep hattındaki tutulmalar devam edecek. İngiltere, Fransa, İtalya, Kanada yoğun etki altında, tutulmanın peşi sıra gerçekleşecek Mars retrosu ve tüm Mars retrolarında gücünü sergileyen Rusya'yı es geçmeyelim. Vladimir Putin ve Rusya için önemli değişikliler öngörebiliriz.

124 Saros ailesine sahip bu tutulmanın gerçekleştiği bir önceki tarih Ekim 2004..

O yılda yaşanan olaylar, dünya üzerinde aynısı olmasa da benzer olayları meydana getirebilir.

Güneş tutulmasından sonra felaketler peş peşe yaşandı. Somali bombalı saldırı, Kore izdiham, Hindistan köprü felaketi... Bir facia haberi daha geldi. Kongo Demokratik Cumhuriyeti konserde izdiham - Resim : 6

Önemli birkaç olaya göz atalım..

* 11 Mart – Madrid tren saldırıları: İspanya’nın Madrid kentindeki Cercanías tren istasyonunda düzenlenen koordineli saldırılarda en az 192 kişi öldü.

* 1 Eylül – Beslan Katliamı: Çeçen isyancılar, Rusya’nın Beslan kentindeki bir okulda çoğu çocuk 1.128 kişiyi rehin aldı. Kriz, Rus güvenlik güçlerinin binaya hücum etmesiyle sona erdi ve 330’dan fazla insan öldü.

* 1 Ekim 2014 – Batı Afrika’da 3 binden fazla kişinin ölümüne neden olan Ebola vakası, ilk defa ABD’de de görüldü.

* 8 Ekim – İntihar bombacıları Mısır’ın Kızıldeniz tatil beldesi olan Taba’da iki bomba patlatarak 34 kişinin ölümüne ve çoğu İsrailli turist olmak üzere 171 kişinin yaralanmasına neden oldu.

* 16 Aralık 2004 – Pakistan'ın Peşaver kentinde bir askeri okulu basan Taliban militanları, 132'si çocuk olmak üzere en az 141 kişiyi öldürdü.

* 23 Aralık 2004 – Güney Okyanus’taki Macquarie Adası’nda 8.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

* 26 Aralık 2004 – Hint Okyanusu tabanında meydana gelen 8,9 şiddetindeki güçlü depremin yarattığı tsunami, güneydoğu Asya’da okyanusa kıyısı bulunan 13 ülkede 200.000 den fazla kişinin ölümüne veya kaybolmasına yol açtı. Yalnızca Endonezya’da 128.000 kişi öldü.

* 27 Aralık 2004 – Muhalefet lideri Viktor Yuşçenko Ukrayna seçimlerini kazandı.

Ruhsal anlamda bir şeylerin başlangıcı ya da bitişi.. Tutulmayı böyle özetleyebiliriz. Ne derlerdi eskiler “Her şeyin fazlası zarar..” Bunu buraya not düşelim.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin