Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmeni hakkında suç duyurusu!

T24, Turgay Güler hakkında suç duyurusunda bulunacak...

Google Haberlere Abone ol
Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmeni hakkında suç duyurusu!

bianet'in haberine göre; Ethem Sancak'ın sahibi olduğu medya grubu bünyesindeki Güneş gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Twitter'da haber sitesi T24'ün kapatılması için çağrı yaptı.



T24, Güler’in “T24 adlı terör sitesi darbe yayını yapmaya devam ediyor. BU NASIL BİR İŞ YAHU!!!” ve “Darbe üssü T24 sitesi neden hala açık!”  tweetleri üzerine şu açıklamayı yaptı:



“Ülke TV'de de program yapan Turgay Güler; hiçbir görüş ve inancı haberciliğin önüne koymayan yayın politikası ve Hasan Cemal'den Oya Baydar'a, Murat Belge'den Atilla Dorsay'a, Metin Münir'den Yalçın Doğan'a, Tan Oral'dan Erdoğan Aydın'a, Hakan Aksay'dan Seyfettin Gürsel'e,Bekir Ağırdır'dan Metin Gürcan, Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Doğan Akın'a kadar önde gelen çok sayıda ismi yan yana getiren gazeteci,yazar,çizer kadrosuyla Türkiye'nin yanı sıra dünyada da referans alınan T24'ün kapatılması için iftiralar eşliğinde kışkırtıcı mesajlar paylaşıyor.



“Bugün (18 Temmuz 2016) Twitter'daki kişisel hesabında"T24 adlı terör sitesi darbe yayını yapmaya devam ediyor. BU NASIL BİR İŞ YAHU!!!" ve "Darbe üssü T24 sitesi neden hala açık!" mesajlarını paylaşan Güler, Ülke TV'de Suriyelilere vatandaşlık konusu tartışılırken de "Hasan Cemal bile vatandaş" gibi saldırgan ifadeler kullanmıştı.”



T24, kendilerini hedef gösteren Turgay Güler hakkında suç duyurusunda bulunacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin