Güneş Altunkaş’ın ilk romanı Kapının Ardındaki Ben, ön satışa çıkıyor!

Kapının Ardındaki Ben, Nemesis markası ile 15 Mart’ta ön satışta.

Google Haberlere Abone ol
Güneş Altunkaş’ın ilk romanı Kapının Ardındaki Ben, ön satışa çıkıyor!

Güneş Altunkaş’ın ilk romanı 'Kapının Ardındaki Ben', Nemesis markası ile 15 Mart’ta ön satışa çıkıyor.



Güneş Altunkaş’ın ilk romanı Kapının Ardındaki Ben, ön satışa çıkıyor!



O kapı, hep aynı kapı…



Yıllardır rüyamda o kapıyı görmemin bir nedeni olmalı...



Üç yıl. Zeynep’in aynı rüyayı görmesinin üzerinden neredeyse üç yıl geçmiş, kurtuldu sandığı kâbusu yeniden başlamıştı. Peki o rüyayı görmesinin, her uyandığında böbreklerinde bir ağrı hissetmesinin sebebi neydi? Zincirlerle kapatılmış ve kilit vurulmuş o kapının bir anlamı olmalıydı...



Zeynep fotoğraf çekmek için Galata sokaklarında gezindiği bir gün hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Yıllardır rüyalarına giren, rüya olmaktan çıkıp kâbusu haline gelen ve benliğini ele geçiren o kapı tam karşısındaydı. Evet, hep aynı rüyayı görmesinin sarsıcı bir nedeni vardı. Belki de bu neden yeni bir başlangıcın anahtarıydı… (Arka kapak yazısından)



Güneş Altunkaş’ın ilk romanı Kapının Ardındaki Ben, ön satışa çıkıyor! - Resim : 2



Güneş Altunkaş kimdir?



Güneş Altunkaş 1984, İstanbul doğumlu. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ile Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri eğitimi aldıktan sonra spikerlik ve sunuculuk için akademik eğitimini de tamamlayan Altunkaş, Perfore ve kamera önü spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublaj yaptı. Uzun yıllar reklam film sektöründe genel sanat yönetmeni olarak görev alan Altunkaş, eşzamanlı olarak ulusal yazılı basında yaşama dair yazıları ve röportajlarıyla ses getirdi. Medya genel koordinatörlüğü ve film şirketlerinde yöneticilik de yapan Altunkaş, film yapımı ve satışıyla iş hayatına devam etmektedir. Kapının Ardındaki Ben, yazarın ilk romanıdır.



Güneş Altunkaş’ın ilk romanı Kapının Ardındaki Ben, ön satışa çıkıyor! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin