GÜNDEMİN ADI: HÜLYA AVŞAR! ALTIN PORTAKAL'DAKİ SÖZLERİNDEN SONRA, CANLI YAYINDAKİ TEKLİFİYLE DE OLAY OLDU!

Altın Portakal'da jüri başkanı olan Hülya Avşar, Antalya'da yaptığı çıkışların ardından, dün gece canlı yayında yarışmacıya bulunduğu teklifle de olay oldu...

Google Haberlere Abone ol
GÜNDEMİN ADI: HÜLYA AVŞAR! ALTIN PORTAKAL'DAKİ SÖZLERİNDEN SONRA, CANLI YAYINDAKİ TEKLİFİYLE DE OLAY OLDU!

Star TV 'de yayınlanan yapımcılığını Acun Ilıcalı , jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal 'ın yaptığı 'O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne, Hülya Avşar damgasını vurdu.


Performansını sergileyen Eren Sütmen isimli yarışmacının kilolarına takılan Hülya Avşar: 'Göbeğini eritmek için tenis oynarız, yürüyüş yaparız, ormana gideriz, ormanda yürüyüşler yaparız. Seninle bayağı bir hoş vakitler geçirebiliriz diye düşünüyorum. Boyun var, posun var, sesin yerinde…” dedi. Bu sözler stüdyoyu kahkahalara boğarken, Avşar hiç kimsenin beklemediği bir çıkış yaptı.


Ilıcalı'nın jüri üyelerine yarışmacıya son tekliflerini yapmalarını istemesi üzerine Hülya Avşar, genç yarışmacıya “Benimle evlenir misin?” teklifinde bulundu.


Hülya Avşar'ın beklenmedik teklifi genç yarışmacıyı utandırırken, yarışmacı bu teklif karşısında kıpkırmızı oldu.


Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yarışma bölümünde yer alan bir film için söylediği, 'bu filmi kovduracağım' sözlerinin ardından, dün gece yaptığı 'evlenme teklifi', Avşar'ı twitter'da tt 'tahtına' oturttu. 



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin