Günde 2 dakika bunu yapanların hayatı değişiyor! Resmen bakış açınız değişiyor!

Güzel bir cilde sahip olmak, aynaya bakınca mutlu olmak neredeyse bütün günümüzü etkiliyor. Aynaya bakınca iyi bir etki görmek tüm gün neşeli kalmamızı bile sağlıyor. Peki bunu cil bakım ürünlerine para vermeden de yapabileceğinizi biliyor musunuz? Hem de sadece 2 dakika...

Google Haberlere Abone ol
Günde 2 dakika bunu yapanların hayatı değişiyor! Resmen bakış açınız değişiyor!

Güzel bir cilde sahip olmanın yolu ise sağlıklı olmaktan geçiyor. Vücut sisteminin sağlıklı ve dinç olması daha genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak demek. Kan dolaşımının hızlanması daha dirençli olmanıza olanak sağlar. 

Vücudunuzdaki en büyük organı beslediği için sağlam bir cilt bakımı rutini şarttır; ince çizgileri, kırışıklıkları ve kırılmaları önlemek ve bunlarla mücadele etmek söz konusu olduğunda peeling ve nemlendirme hayati önem taşır.

BAŞ AŞAĞI DURMAK

Yine de, sağlıklı bir cilt elde etmek veya güzel bir kuruş çıkarmak için istilacı prosedürlere başvurmanıza gerek yok. Aslında, kendi evinizin mahremiyetinde yapabileceğiniz, cildinizi iyileştirmeye yardımcı olabilecek bir tüyo var ve onu da ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bir güzellik uzmanına göre, yapmanız gereken tek şey baş aşağı durmak.

Kulağa aşırı gelse de yüz derisini canlandırmak için baş aşağı asmanın bilimsel sebepleri var. Bir Well + Good podcast'inde ünlü estetisyen Renée Rouleau, bu hareketin nasıl daha iyi bir cilde yol açabileceğini açıkladı.

"Daha iyi kan akışı ve dolaşımı, vücudun daha fazla besin ve vitamin emmesinin yanı sıra daha fazla oksijen açısından zengin kana erişmesine yol açar. Cildin en iyi şekilde görünmesi için doğru beslenmeye ve nemlendirmeye ihtiyacı vardır, bu nedenle kan akışını hızlandırmak cildin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin