Gülüzar Amanet ve Hami Kıcı canlı yayında gözaltına alındı! Şiar Kılıç cinayete mi kurban gitti?

Müge Anlı’nın programına katılan Gülizar Amanet’in sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Eski eşinin kendilerine bakmadığını söyleyen Gülüzar, ‘oğlumun ölümünü yangından önce rüyamda gördüm” demişti.

Google Haberlere Abone ol
Gülüzar Amanet ve Hami Kıcı canlı yayında gözaltına alındı! Şiar Kılıç cinayete mi kurban gitti?

Gülüzar'dan kan donduran itiraflar! Müge Anlı canlı yayında şok! Kocaeli'nde Nisan ayında kaybolan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmeler neler?
Nisan ayında Şiar Kılıç yangın çıkan evde mahsur kalmış ve hayatını kaybetmişti. Şiar'ın babası bu ölümden şüphe edip, Müge Anlı'ya başvurdu. Baba Müge Anlı ve ekinden yardım istedi. Canlı yayına katılan baba Sami Kılıç, oğlunun ölümünde açığa çıkması gereken noktalar olduğunu anlatmıştı.

Anne Gülüzar Amanet'in Müge Anlı İle Tatlı Sert'in yayınlarındaki çelişkili açıklamaları kafalarda daha çok soru işareti bıraktı. "Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm. Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek" diyen anne herkesi şaşkına çevirdi. Yayına katılanların açıklamaları ise Gülüzar Amanet'in beraber olduğu Hami Kıcı'yı işaret ediyordu Şiar'ın ölümüyle ilgili. Akıllarda "Şiar'ın ölümüne yangın süsü mü verildi?" soruları geliyordu.

Gülüzar Amanet'in komşularının açıklamaları Şiar'ın ölümüyle ilgili ilginç iddiaları gündeme getirdi. Açıklamalarda bulunan komşular Gülüzar'ın çocukları döverek dilendirdiğini söyledi. En ilginç iddia ise Gülüzar'ın teyzesinden geldi. Gülüzar Amanet'in teyzesi Sevim Hanım, Gülüzar'ın kendisine Şiar'ı Hami'nin öldürdü dediğini iddia etti.

26 Ağustos Çarşamba yayınında ise şok bir itiraf geldi. Gülüzar, Hami'nin Şiar'ı kötü şekilde dövdüğü ve taciz ettiğini canlı yayında söyledi. Bu itirafın üzerine polis canlı yayında Gülüzar ve Hami'yi sorgulamak için emniyete götürdü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin