Gülsim Ali, Star TV'nin yeni dizisi 'Hanım Köylü' ile ekranlara geri dönüyor

Hanım Köylü’nün başrollerinde, tescilli güzel Gülsim Ali ve Yusuf Çim rol alacak.

Google Haberlere Abone ol
Gülsim Ali, Star TV'nin yeni dizisi 'Hanım Köylü' ile ekranlara geri dönüyor

Gülsim Ali, Star’da yakında ekrana gelecek olan Hanım Köylü adlı dizide, kadınların yönettiği köyün en genç üyesi olarak karşımıza çıkıyor. 



İlk deneyimini Hazal Kaya’nın başrolünde oynadığı  Son Yaz Balkanlar dizisiyle yapan Gülsim Ali, ardından, 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire rolünde oynamıştı.



Bulgaristan doğumlu olan güzel oyuncu, aynı zamanda Bulgaristan’ın tescilli güzelleri arasında yer alıyor. Super Model yarışmasında derece alan Gülsim Ali; Bulgarca, Türkçe, İngilizce, Japonca dillerini çok iyi konuşabiliyor. Doğal güzelliği ile dikkat çeken Ali, Hanım Köylü dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Yusuf Çim ile başrolü paylaşacak olan oyuncunun, ‘İlkgün’ karekteri ve Gülsim’in doğal güzelliği şimdiden konuşulmaya başlandı.



Başrollerini, Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal,Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun paylaştığı, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin, yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Hanımköylü, çok yakında Star’da başlıyor.



GÜLSİM ALİ İLKGÜN ROLÜYLE EKRANDA

Gülsim Ali, Star TV'nin yeni dizisi 'Hanım Köylü' ile ekranlara geri dönüyor
İLKGÜN (Gülsim Ali): Babasına ve köyüne çok bağlıdır. Kardeşlerinin oyununa gelip İstanbul’a geldiğinde asla İstanbul’a göre biri olmadığını anlar. Akıllıdır. Ferit’i adeta etrafında pervane eder. Amacı Ferit’i ‘Hanımköylü’ yapıp o köyde onunla evlenmektir ama engeli babalarının arasındaki husumettir. Üstelik Kadınlar heyetinin üyesi olmasından dolayı bu zorluğu da aşması gerekir. Zira Kadınlar heyeti O’nun ‘Buralı İsmaille’ evlenmesine icazet verir. Koptagel’i Ferit’i yola getirmek için kullanacak kadar zekidir ama babaları ve Kadınlar heyetinin icazeti onun en büyük engelidir. 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin