Gülşen’i savunan Fatih Altaylı’ya Seyhan Soylu’dan olay yanıt: Sen artık prostat olmuşsun

Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun gerçekleştirdiği Al Sana Haber masasında bir süre yorumculuk yapan Erol Köse geçmişte, sıklıkla kıyafetleri eleştirilen Gülşen’ i korurken, son konserindeki kıyafeti nedeniyle Gülşen’ i eleştirmesi masada gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gülşen’i savunan Fatih Altaylı’ya Seyhan Soylu’dan olay yanıt: Sen artık prostat olmuşsun

Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun gerçekleştirdiği Al Sana Haber masasında bir süre yorumculuk yapan Erol Köse geçmişte, sıklıkla kıyafetleri eleştirilen Gülşen’ i korurken, son konserindeki kıyafeti nedeniyle Gülşen’ i eleştirmesi masada gündem oldu. Hal böyle olunca masa, telefonla yayına bağlanan Erol Köse’ye bu tepkisinin nedenini sordu. Ardından Seyhan Soylu, Gülşen’ e “Baskılara karşı başörtüsünü çıkarmayan kadınla, Gülşen arasında hiçbir fark yok” diyerek köşesinden destek veren Fatih Altaylı’ ya canlı yayında yılın ayarını verdi. İşte detaylar…

Nurcan Sabur “Zehir zemberek sözler söylemişsin sevgili Gülşen’ e…” deyince Erol Köse “Ben isim vermedim. Genele söyledim” dedi. Seyhan Soylu bunun üzerine “Biz öyle algıladık” deyince Tayyar Işıksaçan “Gülşen’ in videosunun altına yorum yazıyor” diyerek açıklık getirdi.

Erol Köse açıklamasına devam ederken “1970’ lerde bir erotizm furyası vardı. Önce Aaa ne güzel dediler. Sonra Türk Sineması bitti. Çünkü aileler gelmemeye başladılar. Şimdi popta da maalesef kim ne kadar açık giymiş bunlar konuşuluyor. Gün gelir Türk Sineması gibi hüsran olur.

O yaptı, bu yaptı gibi polemiğe girmek istemiyorum. Ama şu bir gerçek ki kimse salak değil. Kim ne yapmış her şey gözler önünde… Vakti zamanında ben de iç gıcıklayan soft erotizm barındıran şeyler çektim ama şu an da bu iş şirazeden çıkmış durumda ve erotizmin yerini pornografik unsurlara bırakıyor. Bu felakettir… Bazı köşe yazarları da bunu savunuyor ve laiklik savaşına getiriyor konuyu. Bu daha da büyük saçmalıktır… Rezalettir… Ben isim zikretmedim, zikretmiyorum.  Benim orada ne dediğim belli… Açıklamalarım zaten alt yazılı…

İlkokul seviyesinde birinin anlayacağı bir öz eleştiri beyanat verdim. Kendi halinde bir kızın ya da bir erkeğin artık ülkede sanat yapma şansı kalmıyor bu durumda.” dedi.

Seyhan Soylu bunun üzerine “Gülşen’ in ağzından ‘Anneler memelerini açmalı’ diye bir şey çıkıyor. Bir müzik direktörü olarak bunun analizini yapar mısın?” diye bir soru yöneltti. Erol Köse ise “Belki orada manevi bir açıklama yaparken hanımefendi başka bir şey mi anlatıyor acaba? Çünkü başka bir şeyi ima etmiyorsa bana göre bu açıklama patolojik bir cümle o… Yani ne demek ‘Anneler göğüslerinizi açın, gezin’ Annelik ve emzirmek çok kutsal şeyler. Başka bir şey ima etmiyorsa büyük bir tuhaflık var. şok içerisindeyim… Bu önerme düşünsel bir erozyondur.” diyerek telefonu kapattı.

Gülşen’ in sürekli olarak kıyafetlerinin eleştirilmesini köşesine taşıyarak “Baskılara karşı başörtüsünü çıkarmayan kadınla, Gülşen arasında hiçbir fark yok” diyen Fatih Altaylı’ yı hatırlatan Başak Çokan “Fatih Altaylı’ nın yazmış olduğu şey de bugün çok tartışma yarattı” dedi.

Bu sözler üzerine Seyhan Soylu, Fatih Altaylı’ ya “Sana söylüyorum Fatih Altaylı… Gülşen’ e yapmış olduğun açıklama örtünmekle, soyunmak ve çıplaklıkla dejenerasyonu bir tutup, uhrevi ve Allah’ a olan inancından dolayı yapılan diğeri de mahşer de kurtların yiyeceği yerden bahsetmek arasındaki farkı siz artık yaş itibariyle prostat olduğunuzdan ve taşıdığınızın erkeksi söylem değil, dürtülerinizin başka yönlere gitmesinden kaynaklandığını okurlarına belirtmek lazım. Git gide Hıncal Uluç gibi oldun.” diyerek tepki gösterdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin