Gülşen tutuklandı canlı yayında tansiyon yükseldi. Barış Yarkadaş ile AK Partili Ali Turan arasında canlı yayında Gülşen tartışması

Şarkıcı Gülşen imam hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklandı. Tutuklanma haber sıcağı sıcağına tv100 canlı yayınında masaya yatırıldı. Sağlı Sollu programında tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ile AK Parti eski milletvekili Ali Turan arasında tartışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Gülşen tutuklandı canlı yayında tansiyon yükseldi. Barış Yarkadaş ile AK Partili Ali Turan arasında canlı yayında Gülşen tartışması

Usta gazeteci ve televizyoncu Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu Sağlı Sollu'da şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklanması masaya yatırıldı.

Gazeteci ve tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ile AK Parti eski milletvekili Ali Turan arasında Gülşen tartışması yaşandı.

İşte tv100 canlı yayınında yaşanan o tartışma:

Yarkadaş şunları söyledi:

Gülşen’e bugün sosyal medyada linç girişiminde bulunanlar, üstüne bu sözleri alınanlar Cübbeli Ahmet’in 23 Eylül 2021 tarihinde söylediği sözlerden sonra neden sustular? Cübbeli Ahmet’e gücünüz yetmiyor da Gülşen’e mi gücünüz yetiyor?

Şarkıcı Gülşen bu sözleri uzun yıllardır birlikte çalıştığı ve arkadaşım dediği, kemancı arkadaşına söylediği için şakalaşma olduğu için bu hakaret suçunun kapsamına girmez.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin