Gülşen sahnelere geri dönüyor! İşte ilk konserini vereceği yer

İmam Hatiplilere yönelik hakaret içerikli sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen’in 'ev hapsi' şeklindeki adli kontrol tedbiri kaldırılmıştı. Gülşen, yaşanan gelişmelerin ardından sahnelere geri dönecek. Güzel şarkıcı daha önce yapılan anlaşmalar gereği Eylül ayında İstanbul’da üç, Gaziantep’te ise bir konser verecek.

Google Haberlere Abone ol
Gülşen sahnelere geri dönüyor! İşte ilk konserini vereceği yer

Ünlü şarkıcı Gülşen bir konserinde arkadaşına "Bu İmam Hatipli sapıklığı oradan geliyor" demişti. Bu sözlerinin ardından önce gözaltı sonra ise tutuklama kararı gelmişti.

Hapisten çıkan Gülşen ev hapsi cezasına çarptırılmıştı. 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen’in 'ev hapsi' şeklindeki adli kontrol tedbiri kaldırılmıştı.

Güzel sanatçı ev hapsinin kaldırılmasının ardından ise ara vermek zorunda kaldığı sahnelere geri dönecek.

Sahnelere geri dönüyor 

Habertürk’ten Mehmet Çalışkan,  avukat Emek Emre ile yaptığı görüşmede Gülşen Çolakoğlu’nun yurtdışına çıkamayacağı yönündeki karara da itiraz ettiklerini belirtti. Emre, “Ev hapsi de bir infaz kararıdır. Çünkü ev hapsi kişinin hürriyetini bağlar. Bu nedenle ev hapsi kararının kaldırılması için 6 Eylül’de dilekçemizi verdik. Gülşen Hanım, tutuklanmadan önce şöyle dedi; ‘Ben suç işlemedim. Bana ihtiyacınız olduğu an gelirim. Bana ihtiyacı olan bir çocuğum var.’ Gülşen Hanım’ın delil karartma veya kaçma olasılığı söz konusu değil. Bu nedenle yurtdışına çıkma yasağının da kaldırılmasını talep ettik” ifadelerini kullandı.

Yapılan anlaşmalar gereği Gülşen Çolakoğlu’nun konser vermesinde bir engel bulunmadığı da belirtildi. Gülşen böylece İstanbul’daki iki konserinin ardından Gaziantep’te sahneye çıkacak.

Etiketler Gülşen konser sahne
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin