Gülse Birsel yeni rolüyle çok şaşırtacak

Jet Sosyete, yakında Star'da başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Gülse Birsel yeni rolüyle çok şaşırtacak

Gülse Birsel senaristliğini de yaptığı Jet Sosyete’de; 90’lı yıllarda magazinel, ikinci sınıf manken  'Gizem' karakteri ile izleyiciyi şaşırtacak.



"Jet Sosyete dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Türk televizyon tarihinin en komik, en sıcak ve renkli yapımlarından olan Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'dan sonra başarısını Aile Arasında filmi ile sürdüren Gülse Birsel televizyonlara Jet Sosyete ile geri dönüyor.



Modellikten sosyete...



Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş  hikayesini konu alan dizide,  Gülse Birsel modellikten sosyeteye giriş yapan Gizem karakteri ile şimdiden konuşulmaya başladı. Her daim süslü ve frapan kıyafetleri, kendine has abartılı konuşma tarzı ile Gülse Birsel yine çok konuşulacak.



"Jet Sosyete afiş çekiminden renkli kareler" Galerisine Göz At



BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek, oyuncu kadroasunda  Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom,  Deniz Cengiz ve  Ecem Uzun’un rol adığı Jet Sosyete,  yakında Star’da başlayacak.



Gülse Birsel yeni rolüyle çok şaşırtacak


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin