Gülse Birsel açıkladı... Jet Sosyete çekimlerine ara verildi!

TV8'de yayınlanan Jet Sosyete dizisinin çekimlerine ara verildi.

Google Haberlere Abone ol
Gülse Birsel açıkladı... Jet Sosyete çekimlerine ara verildi!

Gülse Birsel, bu sezon Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında ekranlara gelen Jet Sosyete dizisinin yılbaşı özel bölümünün yayınlanacağı tarihi duyurdu.



Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz sezon büyük beklentiler yaratılmasına karşın Star TV'de tutunamamış, bu sezon Tv8'e geçmişti. Değişen kadrosuyla ve yeni hikayeleriyle Acun Ilıcalı'nın sahiplendiği dizi oyuncuları yılbaşı tatiline çıktı. Dizideki rolüyle beğenileri toplayan ve aynı zamanda senaristliğini de üstlenen Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yılbaşı bölümünün yayınlanacağı tarihi açıkladı.



Gülse Birsel sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımın altına, “Yılbaşı bölümü çektik demin ama siz 26 Aralık’ta seyredeceksiniz. Jet sosyete oldukları için yeni yıla çok hızlı giriyorlar çünkü. Daha kaliteli espri bulurdum ama az önce kısa bi tatile girdim, hemen saldım kendimi.” şeklinde açıklama ekledi.



Gülse Birsel'in fotoğrafına kısa süre içinde 100 binin üzerinde beğeni gelirken, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt gibi oyunculuklarıyla hayran bırakan kişileri bünyesinde bulunduran Jet Sosyete dizisinin yılbaşı bölümü 26 Aralık’ta ekrana gelecek.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Yılbaşı bölümü çektik demin ama siz 26 Aralık’ta seyredeceksiniz. Jet sosyete oldukları için yeni yıla çok hızlı giriyorlar çünkü. Daha kaliteli espri bulurdum ama az önce kısa bi tatile girdim, hemen saldım kendimi. @jetsosyete 



Gülse Birsel Official (@gulsebir)'in paylaştığı bir gönderi (22 Ara, 2018, 12:32ös PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin