Gülperi setinden ilk kereler paylaşıldı!

Show TV'nin iddialı dizisi Gülperi, Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Gülperi setinden ilk kereler paylaşıldı!

Yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı yeni sezonun en iddialı yapımlarından 'Gülperi'nin setinden merakla beklenen ilk kareler basına yansıdı. Show TV’de ekrana gelecek dizi Cuma günü yayınlanacak ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.



"Gülperi dizisinden ilk kareler yayınlandı!" Galerisine Göz At



Gülperi'den duygu yüklü tanıtım



Çekimleri İstanbul ve Gaziantep'te gerçekleştirilen dizinin ilk tanıtımı bu sezon ekranlarda adından sıkça söz ettireceğinin sinyalini verdi. Üç çocuğu, kaybettiği eşinin babası (Tarık Pabuçcuoğlu) tarafından elinden alınmak istenen acılı anne Gülperi'nin (Nurgül Yeşilçay) mücadelesinden ilk görüntüler izleyiciyi derinden sarstı. Anne ve çocuklarının duygu yüklü diyaloglarının yürekleri  burktuğu tanıtımda, Gülperi'nin savaşında en büyük destekçisinin avukat Kadir (Timuçin Esen) olduğu dikkatleri çekti.



"Gülperi ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Sosyal medyada çok konuşuldu



Dizide üç çocuk annesi Gülperi karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay ve avukat Kadir karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Timuçin Esen'e, yayınlanan tanıtımın ardından izleyiciler sosyal medya üzerinden övgüler yağdırdı. Başarılı oyunculuklarıyla izleyiciyi hayran bıraktıran ikili bu sezon uyumlarıyla da çok konuşulacak.



Gülperi setinden ilk kereler paylaşıldı!



Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, bir annenin elinden kayıp gitmek üzere olan üç evladını yeniden kazanmak için verdiği umut dolu mücadelesini konu alan Gülperi 14 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de.



Gülperi setinden ilk kereler paylaşıldı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin