Gülperi dizisinde Karadayı'ya nasıl gönderme yapıldı?

Tims&B imzalı "Gülperi", bu akşam Show TV'de ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Gülperi dizisinde Karadayı'ya nasıl gönderme yapıldı?

Cem Karcı'nın yönettiği dizide, Nurgül Yeşilçay kayınpederi tarafından kendisinden koparılan çocuklarını almak için hukuk mücadelesi veren Gülperi Çetin karakterine hayat veriyor.



Ekim ayında "Müslüm" filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Timuçin Esen'i de Avukat Kadir Aydın karakteriyle ekrana döndüren diziyi usta kalemler Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat yazıyor. Fatma Girik'li "Gülsüm Ana" filminden yola çıkarak yepyeni bir hikâye oluşturan iki başarılı senarist, "Gülperi"de yine kendilerinin yazdığı unutulmaz dizi "Karadayı"ya da gönderme yaptı.



Gülperi'nin Gaziantep'teki mahkeme sahnelerinde görev alan hakimenin adı "Karadayı"da Bergüzar Korel'in hayat verdiği karakterden dolayı "Hakime Feride" konuldu. Dizinin 3. bölümünde görev alan avukat Kadir'in savcı arkadaşının adı da yine "Karadayı"da Yurdaer Okur'un canlandırdığı rolün adı olan "Savcı Turgut" oldu. Sema Ergekon ile Eylem Canpolat daha önce yazdıkları projelerde de karakter adlarıyla benzer göndermeleri yapmıştı.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin