Gülgün Bostancı Yavuz milliyet.com.tr genel yayın yönetmeni oldu

2002'den 2017 yılına kadar Milliyet'te çeşitli pozisyonlarda görev alan Gülgün Bostancı Yavuz, 2 yıllık aranın ardından yuvaya döndü. Gülgün Bostancı Yavuz, milliyet.com.tr genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Gülgün Bostancı Yavuz milliyet.com.tr genel yayın yönetmeni oldu

Daha önce skorer.com ve skorer.tv'nin genel yayın yönetmenliği koltuğunda oturan Gülgün Bostancı Yavuz milliyet.com.tr'ye geri döndü. 2017'de yollarını ayıran Gülgün Bostancı Yavuz, bir süredir Sports Tv Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapıyordu.

Gülgün Bostancı Yavuz kimdir?

Gülgün Bostancı Yavuz İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Radyo Televizyon Teknolojisi bölümünden mezun oldu. 2002 yılında Milliyet Gazetesi’nde editör olarak mesleğe başlayan Gülgün Bostancı Yavuz, 2012 yılında Milliyet’in dijital bünyesinde Kurulan Skorer.com’un Yayın Yönetmenliği görevini yaptı. 2013 yılında Skorer.tv’nin Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi ve 2017 yılına kadar bu görevleri aktif olarak yürüttü.

Milliyet ile yolları ayrıldıktan sonra Sports Tv genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturan Gülgün Bostancı Yavuz, 'yuvam' dediği Milliyet'e geri döndü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin