Gülerce isyan etti: Konuşmadığım sözleri yazdılar

Gazeteci-yazar Hüseyin Gülerce, bazı medya guruplarını eleştiri yağmuruna tuttu.

Google Haberlere Abone ol
Gülerce isyan etti: Konuşmadığım sözleri yazdılar

Beyaz TV'de Türker Akıncı moderatörlüğündeki Ortak Akıl programının yorumcusu Hüseyin Gülerce, bazı meyda kuruluşlarına sert eleştirilerde bulundu. Gülerce, Mehtap TV'de kendisine ait olmayan sözlerin alt yazıda verilmesine de isyan etti.



1989 yılından beri Zaman Gazetesi'nde yazdığını ifade eden Hüseyin Gülerce, "7 Şubat 2012 tarihine kadar Zaman Gazetesi ile hiç bir çizgi farkı yaşamamışım. Çünkü ben buna bir anlam veremedim. Bir sivil toplum kuruluşunun, bir gazetenin amacı hükümetlere siyaset belirlemek, onlara siyaseten hesap sormak değildir. Eleştiri yapabilirsiniz ama o gün 'Savcılar bugüne kadar hep haklı çıktı' başlığının yanlış olduğunu herkese söyledim. Benim bütün eleştirilerim ilkelerle ilgili, şahıslarla ilgili değil" ifadelerini kullandı.



"Konuşmalarımın altına benim konuşmadıklarım yazılıyor"



Gülerce, Mehtap TV'de kendisine ait olmayan sözlerin altyazıda verilmesine de isyan etti.



Gülerce, "Mehtap TV'de benim konuşmalarımın altına benim konuşmadıklarım yazılıyor. Söylemediğim şeyler. Birkaç defa ikaz ettim ben bunları söylemiyorum. Ben hakaret etmiyorum bir şey demiyorum hep hükümetin aleyhinde şeyler yazılıyor oraya. Bir şey başladı yani bir rahatsızlık başladı. Olabilir dersiniz ki bu çizgiyle devam etmek istemiyoruz" dedi.



Haberin detayı için tıklayın...



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin