Gülen cemaatinden THY müdürüne cevap!

Şirkette görevli müdürün sosyal medya üzerinden yazdıklarına tepki gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Gülen cemaatinden THY müdürüne cevap!

Türk Hava Yolları (THY) Marka Müdürü Serdar Öztürk'ün twitter hesabından Fethullah Gülen'le ilgili yazdıkları tepki çekti. Öztürk, tweet'inde bi akp'li fetrullah hocayi bir kizla bule halvet halde hasna fisneli capslese, sonra bi da sen vs biz de eglensek" ifadelerini kullanmıştı.



Öztürk'ün tweet'ine Gülen cephesinden yanıt gecikmedi. herkul.org Genel Yayın Yönetmeni Osman Şimlek konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: 



"Bamteli çekimi yaptığımız sohbetten yeni çıktık; #ThyBuLekeyiTemizle etiketiyle yazılanlara henüz muttali oldum; çok üzüldüm. Daha önce de hakaret, istihza, incitici söz ve kötü davranışın zatında çirkin olduğunu kimden kaynaklanırsa kaynaklansın ve muhatap kim olursa olsun kınanması gerektiğini yazmıştım.



Haddi aşan malum mesajı da kınayıcı bir iki cümle yazmaya hazırlanırken Hocamızın yanına vardım. Muhterem Hocamızın da üzülmüş olduğunu gördüm; "Acaba ne düşünüyor?" derken şunları söylediğini not ettim:



"İnsan hata yapabilir, sürç-i lisan olmuştur. Ben şahsî haklarımı helal ediyorum. Dostlarımın da o türlü çirkinlikleri görmezlikten gelmelerini ve dil iffetini muhafaza etmelerini arzuluyorum."



"Lütfen, biz çirkin söz ve kaba davranışlarla hiç kimseyi rencide etmeyelim. Mü'min üslubundan katiyen ayrılmayalım."




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin