Güle güle Kerem Aktürkoğlu! Ödenecek bonservis Galatasaray tarihine geçecek, kasa dolup taşacak

En yakın rakibi Fenerbahçe'yle zirve yarışında puan farkını 9'a çıkaran Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Napoli, Kerem Aktürkoğlu için kesenin ağzını açtı. Ödeyecekleri bonservis sarı-kırmızılı takımın tarihine geçecek.

Google Haberlere Abone ol
Güle güle Kerem Aktürkoğlu! Ödenecek bonservis Galatasaray tarihine geçecek, kasa dolup taşacak

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Galatasaray'da keyifler oldukça yerinde.

En yakın rakibi Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'a kaybetmesi sonrası zirve yarışında yalnız kalan Galatasaray gözünü yarın oynayacağı Başakşehir maçına çevirdi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 5 Nisan Çarşamba günü Başakşehir'le sahasında karşılaşacak Galatasaray, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınmanın ardından 3 grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Topa sahip olma organizasyonunun yapıldığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

NAPOLI, KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN KAPIYI ÇALACAK

Okan Buruk'un bu sezon en gözde isimlerinden biri olan ve formasını kimseye kaptırmayan Kerem Aktürkoğlu, İtalyan devi Napoli'nin transfer listesine girdi.

Türkiye'den daha önce Kim Min-Jae ve Eljif Elmas'ı kadrosuna katan Napoli şimdi de Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine ekledi. Victor Osimhen'in satışından büyük bir gelir elde etmeyi planlayan Napoli, Kerem Aktürkoğlu için de kesenin ağzını açacak ve sarı-kırmızılı ekibe 20 milyon Euro'luk bir teklif sunacak.

Güle güle Kerem Aktürkoğlu! Ödenecek bonservis Galatasaray tarihine geçecek, kasa dolup taşacak

BAŞAKŞEHİR KARŞISINDA ŞOV YAPMIŞTI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 28 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 8 gol ve 4 asist üretti.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Başakşehir'e karşı aldığı 7-0'lık tarihi galibiyette başrolü oynayan Kerem Aktürkoğlu o maçta fileleri üç kez havalandırmıştı. Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri şu an 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

BONSERVİS REKORU KIRILABİLİR

Eğer milli yıldızın transferi gerçekleşirse 16 milyon Euro'luk Badou Ndiaye satışını geride bırakarak Galatasaray tarihinin en pahalı satışı olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin