Gülben Ergen ile Erhan Çelik davasında flaş gelişme!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen'in, sosyal medya paylaşımında eski eşi Erhan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Ergen, bir önceki duruşmaya Coronavirus korkusu nedeniyle katılmamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Gülben Ergen ile Erhan Çelik davasında flaş gelişme!

Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya paylaşımında eski eşi Erhan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.

Erhan Çelik’le 2017’de boşanan Gülben Ergen, ağustos ayında Kırıkkale’de eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut cinayetine ilişkin facebook hesabından bir paylaşımda bulunarak, “Konut dokunulmazlığını ihlal hafif gelir, ‘Ne var canım arabasını çizmişse’ derler. Ama o kesici aletle saatlerce beklediğinin bir önemi yoktur” ifadesini kullandı.

Bu sözlerin daha önce aralarında konut dokunulmazlığı ve mala zarar verme davasına atfen yazıldığını ileri süren Erhan Çelik, eski eşini savcılığa şikayet etti. Bunun üzerine Gülben Ergen’in 2 yıl 4 ay hapsi istendi.

Geçtiğimiz hafta davanın ilk duruşmasına koronavirüs korkusu nedeniyle katılamayan Gülben Ergen, Erhan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin