Gülben Ergen, hakkında yapılan o habere isyan etti: Buna pes!

Gülben Ergen'in kardeşim dediği Şahabettin Aydın ile çekilmiş selfieleri haberleştirilince, tepki gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Gülben Ergen, hakkında yapılan o habere isyan etti: Buna pes!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, hakkında çıkan habere isyan etti: Boşandım diye,hayatımda kimse yok diye, aylardır adımın yanına tanımadığım, yüzünü görmediğim ne isimleri yapıştırdılar! Ama buna pes!



Gülben Ergen, 'kardeşim' dediği, çocuklarının babası Mustafa Erdoğan'ın akrabası olan Şahabettin Aydın ile aşk yaşadığı iması yapılmasına çok sinirlendi. Ünlü sanatçı haberi görür görmez sosyal medya hesaplarından böyle cevap verdi:



Yazıklar olsun kardeşim dediğim çocuklarımın babasının akrabası, evimizin neşesi, evlatlarımın manevi ağabeyi ile beni yazan zihniyete!!

Boşandım diye,hayatımda kimse yok diye, aylardır adımın yanına tanımadığım, yüzünü görmediğim ne isimleri yapıştırdılar!

Kardeşim demişim!! Kardeşlikten anlamayan zifir karası zihniyet ne bilsin kardeşliği, içi bozuk kendi gibi görür içtenliği, samimiyeti!!!

Demişim ki onu bu edep ve terbiye ile yetiştiren ana babaya teşekkürüm var bana bir kardeş kazandırdılar.... Bu kardeşlik çocuklarıma ağabeyilik yapmaktır. Evimizin gözbebeğidir. Şoförümüz değildir. Kardeşlik duygusuna bu ne samimiyet diyen insani duygularını yitirmişler!!! Sabah Gazetesi/Günaydın eki ne ayıp ettiniz!!! Ne büyük iftira ettiniz!!! Ne günaha girdiniz!!! Kardeşlerim üzülmesinler biz yine abla kardeşiz biz yine aileyiz.



Gülben Ergen, hakkında yapılan o habere isyan etti: Buna pes!Gülben Ergen, hakkında yapılan o habere isyan etti: Buna pes! - Resim : 2



Gülben Ergen, hakkında yapılan o habere isyan etti: Buna pes! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin