Guide, Eurocom Worldwide'ın Türkiye temsilcisi oldu!

15. yılını kutlamaya hazırlanan Guide İletişim, kimliğine uluslararası bir nitelik kazandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Guide, Eurocom Worldwide'ın Türkiye temsilcisi oldu!

2001 yılında Tülay Şamcı tarafından kurulan Guide İletişim, 15.yılını kutlamaya hazırlanırken kimliğine uluslararası bir nitelik kazandırdı. Guide, uluslararası bağımsız PR ve iletişim ajanslarını çatısı altında toplayan Eurocom Worldwide ile anlaştı.



İş dünyasının merkezi konumundaki 45 önemli kentten 31 ajansın üye olduğu Eurocom Worldwide 500’den fazla iletişim uzmanını çatısı altında bulunduruyor. Bu network Üyelerinin hizmet verdiği kurumların tüm iletişim stratejileri yönetimi konusunda çok zengin bir deneyim platform sunuyor.  Eurocom Worldwide’ bu yapılanmayla beş kıtada 77 ülkede, binin üzerinde müşteri ve organizasyon etki ediyor.  



Eurocom Worldwide gerçekleştirdiği aylık toplantılar ve yıllık konferans ile üyeleri arasında sektörü takip etmeye, dünya gündemini değerlendirmeye, bilgi ve deneyim alışverişi yapmaya imkan tanıyor.    



Kurumların iş hedeflerine yönelik, yönetim, pazarlama ve iletişim alanlarındaki ihtiyaçlarını, stratejik bir yaklaşımla yöneten Guide İletişim, iş dünyasında sonuç odaklı anlayışı ve butik hizmet verme kalitesiyle tanınıyor.



Kurumlara kattığı değerle kendi başarısını ifade eden Guide İletişim ajans kültürünü de bunun üzerine inşa etmeyi prensip ediniyor.



PR ve iletişim alanındaki profesyonellerin bulunduğu bu ağa katılmasıyla birlikte Guide, bu global gücün bir parçası oldu. 



 



 


Etiketler guide iletişim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin