GTA 6 ne zaman çıkacak. Grand Theft Auto 6 kaç TL olacak? İşte GTA çıkış tarihi

GTA (Grand Theft Auto) bir neslin beğenisini toplamış, satış rekorları kıran bilgisayar oyunudur. Her serisinde farklı konunun, özelliklerin olduğu GTA'nın 6. serisinin ne zaman çıkacağına dair açıklama geldi. Böylece gözler GTA 6 oyunun ücretine çevrildi. Peki GTA 6 ne zaman çıkacak? Grand Theft Auto 6 kaç TL olacak? İşte GTA çıkış tarihi 

Google Haberlere Abone ol
GTA 6 ne zaman çıkacak. Grand Theft Auto 6 kaç TL olacak? İşte GTA çıkış tarihi

GTA 6 çıkış tarihi ve ücreti sorgulanıyor.

Bilgisayar oyunu meraklılarının en sevdiği oyunlardan biri olan Grand Theft Auto 6. yeni serisi ile geliyor. 

Büyük ses getiren GTA 5 2013 yılında çıkmıştı. Peki GTA 6 ne zaman çıkacak? Grand Theft Auto 6 kaç TL olacak? İşte GTA çıkış tarihi 

GTA 6 KAÇ TL OLACAK?

GTA 6 dolar ve euro üzerinden fiyatlandırılacak. Tahminlere göre GTA 6'nin 70 Euro civarında olması bekleniyor.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

GTA 6 oyununun geliştirmeleri devam ediyor.

Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick'in geçtiğimiz günlerde CNBC'ye verdiği bir röportajda GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili açıklama yaptı. CEO Zelnick GTA 6'nın 2025 mali yılında, yani 1 Nisan 2024 ile 31 Mart 2025 tarihleri arasında piyasaya sürülmesinin beklendiğini açıkladı. 

GTA 6 YENİLİKLERİ NELER?

GTA 6 yenilikleri hakkında sızdırılan bilgilere göre oyunda kadın ana karakter de olacak. Oyuncular silahlarını sırtında taşıyabilecek, kişi başına oyuncular tüfek ve iki tabanca alabilecek. Çeşitli animasyonların da yer almasının beklendiği GTA 6'da uzanmak, ata binmek gibi yenilikler de olacak.

GTA NEDİR, İLK NE ZAMAN ÇIKTI?

GTA (Grand Theft Auto) ABD New York'ta kurulan Rockstar Games adlı oyun yapımcısı şirketi tarafından geliştirilen bir video oyunudur. 

GTA KONUSU NEDİR?

Aksiyon ve macera oyunu olan Grand Theft Auto oyununun adı 'büyük otomobil soygunu' anlamına gelir. Şiddet, suç konularını barındıran GTA oyununda suç dünyası içinde yükselmeye çalışan farklı ana karakterlere odaklanılıyor. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler oyun video oyunu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin