Grup 7 İletişim, 4 yeni markayla anlaştı

İletişim danışmanlığı şirketi, portföyüne yeni markalar ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Grup 7 İletişim, 4 yeni markayla anlaştı

Grup 7 İletişim Danışmanlığı, Pera Müzesi, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi ile Saint Benoit Fransız Lisesi'ne stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. 



Grup 7 çatısı altında kültür-sanat iletişimine odaklanan G7Art'ın hizmet vereceği Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Türkiye'nin köklü vakıflarından Suna-İnan Kıraç Vakfı bünyesinde buluyor. G7Art ayrıca Ankara'nın ilk özel arkeoloji ve sanat müzesi Erimtan'ın açılış dönemindeki iletişim çalışmalarını da yürütüyor. Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi 14 Mart'ta kapılarını sanatseverlere açacak.  



Grup 7 İletişim Danışmanlığı, İstanbul'un tarihi özel okullarından Saint Benoit Fransız Lisesi'ne de iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor. 230 yıldır, nitelikli ve ayrıcalıklı eğitim kurumu kimliğinden ödün vermeden en iyi eğitimi sunmayı hedefleyen Saint Benoit, 'öğrencinin eğitici projelerin merkezinde' olmasını sağlayan bir anlayışı benimsiyor.



1991 yılında kurulan Grup 7'nin sürekli hizmet sunduğu marka ve kuruluşlar arasında Akkök Holding, Akiş GYO, Akbatı AVYM, Colin's, E-Güven, Eroğlu Gayrimenkul, Eroğlu Holding, Greenist, Halkbank, Kidzania, Kuveyt Türk, Mamut Art Project, RWE Holding, Sabancı Vakfı, Saray Grubu, Tchibo, Türkiye Sigorta Birliği, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Vestel, Zorlu Holding ve Zorlu Enerji Grubu bulunuyor. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin