Gram altının 1900 TL olacağı tarihi açıkladı. Elinde nakit olanlar aman dikkat. Borsa yorumcusu Tuna Kaya anlattı. Altın ne zaman alınmalı?

Gram altın başta olmak üzere altın ile ilgili gelişmeler araştırılıyor. Son dönemlerde yükseliş kaydederek yatırımcısının yüzünü güldüren altın fiyatları hakkında uzman yorumları da yakından takip ediliyor. Gram altın hakkında bir yorum da 27 yıllık borsacı Tuna Kaya'dan geldi. Tuna Kaya, gram altının 1900 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki altın ne zaman alınmalı? 

Gram altının 1900 TL olacağı tarihi açıkladı. Elinde nakit olanlar aman dikkat. Borsa yorumcusu Tuna Kaya anlattı. Altın ne zaman alınmalı?

Altın yatırımcıları altın piyasasının yönü hakkında ipucu verecek ekonomik ve teknik analiz verilerini yakından takip ediyor.

Altın fiyatları bir süredir dalgalı seyrine devam ederken Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, altının alınması gereken seviyeyi ve 1900 TL'ye ulaşacağı tarihi açıkladı.

Peki altın ne zaman alınmalı? İşte ayrıntılar.

ELİNDE NAKİT OLANLAR AMAN DİKKAT!

Ons altında 1922 destek bölgesinin kırıldığını söyleyen Tuna Kaya, "Burada 1900 bölgesine kadar sarkma olabilir ama burada dediğim gibi uzun dönem yatırımcılar kesinlikle ellerindekini satmamalı. Nakitte ise yatırımcılar 1900 dolarlı bölgelere geldiğinde yeniden altında ekleme yapabilir. Yukarıda ise 1934 bölgesi halihazırda direnç bölgesi."

GRAM ALTININ 1900 TL'YE ULAŞACAĞI TARİH

YouTube hesabından hazırladığı videoda gram altın analizine geçen Tuna Kaya, "Eylül ortalarına doğru gram altında, hem ons altındaki yükseliş hem de Dolar/TL kurundaki yükseliş bizi 1900 TL seviyesine taşıyacak." dedi.

"GÜMÜŞTEKİ 25 TL BEKLENTİM DEVAM EDİYOR"

Ons gümüşte 22.14 seviyesinin destek, 24,56 seviyesinin direnç olduğunu belirten Tuna Kaya, ilerleyen haftalarda yukarı yönlü hareket beklediğini kaydetti.

Gram gümüşte ise 19.37 seviyesinin önemli bir destek olduğunu ve alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini kaydeden Tuna Kaya, "Yukarıda da 21.85 direnç. Eylül ayının sonlarına doğru gümüşteki 25 TL beklentim devam ediyor." dedi.

Yatırım tavsiyesi değildir...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin