GQ Türkiye aralık sayısı dört farklı 'Men Of The Year' kapağıyla çıktı!

GQ Türkiye “Men Of The Year 2017” Ödülleri Clear ana sponsorluğunda sahiplerini bulmaya hazırlanıyor...

Google Haberlere Abone ol
GQ Türkiye aralık sayısı dört farklı 'Men Of The Year' kapağıyla çıktı!

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenecek “GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreni 15 Şubat Perşembe akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.



Her biri kendi alanında başarılı 13 erkek ve bir kadının ödüllendirileceği gecede, En İyi Aktör Ödülü’nün sahibi oyunculuğuyla bu yılın en çok konuşulan ismi Ozan Güven olurken neredeyse 50 yıldır beraber olan, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi gruplarından MFÖ, Kült Ödülü’nü almaya hak kazanıyor. Yılın İlham Veren Adamı Ödülü; yakışıklılığı, oyunculuğu ve sosyal hayatındaki örnek davranışlarıyla dikkat çeken Mert Fırat’ın oluyor. Uluslararası bir başarıya imza atan ve Emmy Ödülü kazanan ilk Türk dizisi “Kara Sevda”nın yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit, Yılın Konuşulan Adamı Ödülü’nü almaya hazırlanırken genç aktör Burak Deniz ise her rolde kendini ve beklentileri aşan performans sergileyerek Yılın Yükselen Yıldızı oluyor. En İyi Yönetmen Ödülü uluslararası işleriyle dünyada adından söz ettiren Ferzan Özpetek’e verilirken en çok merak edilenlerden Yılın Kadını Ödülü ise Türkiye’nin en yüksek espritüel zekaya sahip kadınlarından biri olan, elini her attığı işte başarıya imza atan Gülse Birsel’in oluyor.



GQ Türkiye Kış 2018 sayısında Men Of The Year kazananlarıyla 60 sayfa çekim ve röportaj gerçekleştirdi. Bugüne kadar siyah ve beyaz smokin ve gece kıyafetiyle “MOTY” sayılarında görmeye alışık olduğumuz ünlüler bu yıl ilk kez kırmızı giyinerek dikkat çekti.



Yılın en prestijli etkinliklerinden biri olan; iş, sanat, moda ve eğlence dünyasının önemli isimlerinin davetli olduğu gecenin sunuculuğunu bu yıl yine ünlü isimler üstlenecek.



CLEAR ana sponsorluğunda gerçekleşecek GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde davetlilerin ulaşımı Volkswagen tarafından sağlanırken lüks erkek giyimin öncü markalarından HUGO BOSS ve görüntü teknolojisinde devrim yaratan LG OLED TV de Men of The Year 2017’nin sponsorları arasında yer alıyor.



GQ TÜRKİYE “MEN OF THE YEAR 2017” CLEAR ANA SPONSORLUĞUNDA ÖDÜL ALAN İSİMLER:



EN İYİ AKTÖR: OZAN GÜVEN



KÜLT: MAZHAR FUAT ÖZKAN



YILIN İLHAM VEREN ADAMI: MERT FIRAT



YILIN STİL SAHİBİ ADAMI: SERDAR GÜLGÜN



EN İYİ YÖNETMEN: FERZAN ÖZPETEK



YILIN KONUŞULAN ADAMI: BURAK ÖZÇİVİT



YILIN EKİBİ: AMPUTE MİLLİ TAKIMI



YILIN SPORCUSU: RAMİL GÜLİYEV



YILIN SIRADIŞI PROJESİ: DOĞA İÇİN ÇAL PROJESİ



EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN MÜZİSYEN: JABBAR



YILIN DJ’İ: MAHMUT ORHAN



YILIN BİLİM ÖDÜLÜ: ERCÜMENT OVALI



YILIN KADINI: GÜLSE BİRSEL



YILIN YÜKSELEN OYUNCUSU: BURAK DENİZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin