Gözyaşlarıyla yardım isteyen Volkan Demirel'den yeni paylaşım: Lütfen 1 yaş çocuk bezi, biberon, emzik getirin

Merkez üssü Kahramanmaraş olan AFAD'ın 7,4 olarak duyurduğu deprem Hatay'da da yıkıma neden oldu. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medyadaki canlı yayında, gözyaşları içerinde kalarak yardım istedi.

Google Haberlere Abone ol
Gözyaşlarıyla yardım isteyen Volkan Demirel'den yeni paylaşım: Lütfen 1 yaş çocuk bezi, biberon, emzik getirin

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ilde hissedilen AFAD'a göre 7.4, Kandilli Rasathanesi'ne göre 7.7 olarak belirlenen deprem, Hatay'da da büyük bir yıkıma neden oldu. 

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayında deprem sonrasında yardım çağrısında bulundu. Gözyaşlarına hakim olamayan Demiel, şu ifadeleri kullandı:

"Hatay'da herkes perişan durumda. Herkes can çekişiyor. Buraya lütfen ambulans, yardım gönderin. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz.

Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin."

VOLKAN DEMİREL'DEN YENİ PAYLAŞIMLAR

Fenerbahçe'nin eski milli kalecisi ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in Hatay'da yıkıma neden olan 7,7'lik Kahramanmaraş depreminin ardından gözyaşları içerisinde yaptığı yardım çağrısı, yürekleri burktu.

Volkan Demirel, çok konuşulan paylaşımının ardından, yıkılan binaların göründüğü bir video da paylaştı.

Demiel, son olarak yaptığı paylaşımda, "Lütfen 1 yaş çocuk bezi, biberon, emzik getirin..." mesajını paylaştı.

Gözyaşlarıyla yardım isteyen Volkan Demirel'den yeni paylaşım: Lütfen 1 yaş çocuk bezi, biberon, emzik getirin

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel'den yardım çağrısı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, yardım çağrısında bulunarak, "Arkadaşlarımız enkaz altından çıktılar, hala enkaz altında olan tanıdıklarımız var" dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve Hatay’dan da hissedilen depremin ardından sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Demirel paylaşımında, "Burada durumlar çok kötü. Arkadaşlarımız enkaz altından çıktılar, hala enkaz altında olan tanıdıklarımız var. Hatay geneli felaket vaziyette. Yeterli hastane, ambulans vs. hiçbir şekilde yeterli yardım yok. Bir an önce buraya yardım gelmesi lazım. Çünkü her şey çok kötü. Bir şeyler yapılması lazım, lütfen bir şey yapın" ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zeynep Sever (@zeynepseverdemirel)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin