Göztepe Altay karşılaşması hakkında flaş gelişme. Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner direğiyle saldırmış kafasına vurmuştu o saldırgan hakkında yeni gelişme

Spot Toto 1. Lig'in 15. haftasında oynanan ve Türkiye'nin gündemine oturan skandal maçla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ortaya çıkan dehşet görüntülerle uzun süre konuşulan maçta Altay kalecisinin kafasına korner direği ile vuran saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. O saldırgan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Göztepe Altay karşılaşması hakkında flaş gelişme. Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner direğiyle saldırmış kafasına vurmuştu o saldırgan hakkında yeni gelişme

Türk futbol tarihinin utanç gecelerinden biri olarak tarihe geçen olaylı Göztepe - Altay karşılaşması ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında yaşanan skandal sonrası sahaya atlayan bir taraftar tarafından korner direği ile kafasına vurularak darp edilen Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç çok konuşulacak bir karar aldı.

TUTUKLANMIŞTI

Sahaya atlayan ve korner direği ile Özenç'in kafasına defalarca vuran saldırgan M.N.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Ajansspor'da yer alan habere göre Altay Kalecisi Özenç, çok konuşulacak bir karar aldı. Saldırgan M.N.A., kaleci Özenç'e cezaevinden bir mektup gönderdi. Tutuklu holigan, mektubunda kaleci ve ailesinden özür dilerken, büyük pişmanlık duyduğunu yazdı.

Bu gelişmenin ardından Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, M.N.A.'yı affetti ve olayların daha da büyümemesi adına şikayetçi olmadı. PFDK, karşılaşmada çıkan olaylar neticesinde her iki takımı da 3-0 hükmen yenilgi ile cezalandırmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin