Göztepe 2-3 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yendi. Galatasaray, Domenec Torrent yönetiminde ilk kez kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Göztepe 2-3 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Galatasaray maçın henüz 3'üncü dakikasında Nelsson'la öne geçti. Ndiaye ilk yarının son anlarında skoru eşitledi: 1-1. Göztepe, 70'te penaltıdan Ndiaye ile 2-1'i buldu.

Galatasaray 87'nci dakikada Gomis'in penaltısıyla yine dengeyi sağladı. Hakem Arda Kardeşler, 90+1'inci dakikada penaltı kararı verip, VAR'da pozisyonu izledikten sonra kararını değiştirdi.

Kardeşler; 90+7'nci dakikada bir kez daha beyaz noktayı gösterdi, gerilim tavan yaptı. Sahaya taraftar girdi ve oyun bir süre durdu. Atışı kullanan Gomis maçın skorunu tayin etti: 2-3.

Bu dakikadan sonra mücadelede gerilim ise tavan yaptı. Sahaya yabancı madde yağarken, Galatasaray kalecisi Pena atılan yabancı maddelerin ardından yerde kaldı. Atınç kale arkası tribününe giderek futbolseverleri yatıştırmaya çalıştı ve maç bir süre durdu. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi. Göztepeli ve Galatasaraylı futbolcular arasında maç bitiminde tünelde arbede yaşadı. Tribünde ise kavgalar çıktı.

Galatasaray’ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera ise sakatlığına rağmen kafilede yer aldı. Bu sezon Sivasspor maçında sol diz çapraz bağlarından sakatlanan Uruguaylı file bekçisi, görev almamasına rağmen İzmir’de takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ise ikinci kez yakalandığı koronavirüs nedeniyle Gürsel Aksel Stadı’ndaki yerini alamadı.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin