Gözlerden uzakta yaşıyor! Ahmet Necdet Sezer ortaya çıktı, Eskişehir'de Cumhuriyet Balosu'na katıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer görevi sona erdiğinden beri gözlerden uzakta bir hayat yaşamayı tercih ediyor. En son Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde ziyaretiyle gündeme gelmişti. Sezer bu haberlerin ardından ilk kez Eskişehir'de düzenlenen Cumhuriyet Balosu'nda görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Gözlerden uzakta yaşıyor! Ahmet Necdet Sezer ortaya çıktı, Eskişehir'de Cumhuriyet Balosu'na katıldı

Çankaya Köşkü'nün giderlerini cebinde ödemesi, kırmızı ışıkta durması ve markette sıraya girmesiyle hafızalarımıza kazınan 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer uzun bir aradan sonra Eskişehir'de basının karşısına çıktı.

En son CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde ziyaretiyle haber olmuştu. Sezer bu ziyarette seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini ifade etmişti.

Sezer ay sonra Eskişehir'de görüldü. Burada Cumhuriyet Balosu'na katılan Sezer, tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde kendi heykelinin de bulunduğu Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in eşlik ettiği Sezer, müzedeki eserleri dikkatle inceledi. Müzeyi ilk defa gezdiğini belirten Sezer, eserleri çok beğendiğini söyleyerek, Büyükerşen'e teşekkür etti. Büyükerşen de Sezer'i, Eskişehir'de ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, nazik ziyaret için teşekkür etti. Sezer ve Büyükerşen, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün balmumu heykeli ile fotoğraf çekildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin