Gözaltına alındığı haberleri yayılan şarkıcı için ilk açıklama!

Gözaltına alındığı haberleri yayılan Ragga Oktay için ilk açıklama yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gözaltına alındığı haberleri yayılan şarkıcı için ilk açıklama!

Çekimleri İzmit Seka Film Platoları'nda devam eden 'MC Dandik' filminin yapımcısı ve başrol oyuncusu ünlü sanatçı Ragga Oktay, filmde kullanılan yaklaşık 400 bin TL'lik kostümün parasını ve kostümleri iade etmemesi nedeniyle gözaltına alındığı haberleri yayıldı.



Ancak şarkıcının gözaltına alındığını yalanlayan Paprika Prodüksüyon'dan konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:



"Çekimleri gerçekleştirilen MC Dandik filminin yönetmen ve başrol oyuncusu Ragga Oktay hakkında çıkan gözaltına alınma haberleri tamamen asılsızdır. Sanatçının şu anda hukuksal süreci devam eden bir dava nedeni ile ifadesine başvurulmuştur. İfadesini verdikten kısa bir süre sonra filmin çekimlerine devam etmek için setine geri dönmüştür.

 

Film çekimleri için anlaşılan kostüm ve sponsor sorumluları, kendilerine ödenen ücretler karşılığı gerekli sorumlulukları ve vaatlerini yerine getirmemiş, projeye başka nam altında dizi projeleri için temin ettikleri malzemeleri dahil ettikleri anlaşılmış, aksesuar ve kostüm gibi malzemeleri kiralanmış gibi göstererek çeşitli firmalardan kestirdikleri fiş , fatura ile bu masraflar yapılmış gibi göstermek suretiyle hukuka ve ahlaka uymayan davranışlar sergilemişlerdir. Vaat ettikleri birçok işin ve sponsorluğun, çekimlerin başlamasına birkaç gün kala gerçek olmayan sponsorluklar olduğu ortaya çıkmıştır. Yukarıda belirtilen sebeplerle Aycan Tütüncüoğlu ve İlham Aslı İplikçi ile olan işbirliğine projenin başlarında bu uygunsuz davranışlarından dolayı işlerine son verilmiştir.

 

Hizmet vermeye başladıkları ilk günden itibaren işten çıkartılmalarına kadar geçen süreçte gerekli haftalık ödemeleri kendilerine yapılmış olup bu ödemeler imzaladıkları belgeler ile kayıt altına alınmıştır. Filmimize sağlandığı iddia edilen sponsorlukların aslında başka projeler için alınması nedeni ile kandırılma yoluyla mağdur edilen firmalar ile iletişime geçilerek durum hakkında bilgilendirmeler yapılmaya başlanmıştır.

 

Konu ile ilgili hukuksal süreç başlamış olup, sanatçının ortağı olduğu filmin yapım şirketi adı geçen kişilere, kurumu ve şirketleri uğrattıkları maddi ve manevi zararlar nedeniyle tazminat davası açma hakkını saklı tutmaktadır."

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin