Gözaltı listesinde adı geçiyordu! Hüseyin Gülerce operasyon için neler söyledi?

Hüseyin Gülerce adının da geçtiği operasyonla ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Gözaltı listesinde adı geçiyordu! Hüseyin Gülerce operasyon için neler söyledi?

Fuat Avni'nin dün akşam Twitter hesabından duyurduğu operasyon başladı.



Gözaltına alınacaklar listesinde adı geçen Zaman gazetesinin eski yazarı Hüseyin Gülerce, Beyaz TV'de yayınlanan ve yorumcusu olduğu 'Ortak Akıl' programında operasyonu ve adının geçmesini değerlendirdi.



Adının geçmesinin süpriz olduğunu belirten Gülerce şunları söyledi:



17 Aralık'tan bu yana olup bitenlere bakılduğunda benim farklı bir duruşumun olduğu görülüyor. Hatta bu nedenle Mehtap TV'deki programın bitti, Zaman gazetesinden ayrıldım.



Operasyona gelince. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Hidayet Bey de Ekrem Bey de eski arkadaşlarım. Böyle olmasını arzu etmem. 



Operasyonun Samanyolu ayağındaki gözaltılar şaşırtıcı. Yapımcı, senarist gözaltında. Olayın kanaldaki dizilerle ne alakası var?



Eğer liste doğruysa yani benim adım listede varsa ilk konuşacağım kişi savcı olur elbette. Ne suç isnat ediliyor bilmeden konuşmam doğru değil.



Adım nasıl geçti bilmiyorum. Ama insan kendisini bilir. Suçlu olup olmaduğını bilir. İddia neyse ben suçlusu olamam. Çünkü ben sadece yazı yazdım. Gazetecilik faaliyeti dışında hiçbir faaliyetim yok. 



Gülerce, sunucu Türker Akıncı'nın son olarak sizin adının gözlatı listesinden çıkartıldığı söyleniyor sözlerine de "O Fuat Avni'nin ortalığı karıştırmak için yazdığı bir şey de olabilir" cevabını verdi.



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin