Goya'da 'En İyi Avrupa Filmi' seçilen 'Mustang' yeniden vizyonda!

Oscarda Yabancı Dilde En İyi Film adayı olan Mustang, Türkiye'de yeniden vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Goya'da 'En İyi Avrupa Filmi' seçilen 'Mustang' yeniden vizyonda!

Oscarda Yabancı Dilde En İyi Film adayı olan ve son olarak İspanya Film Akademisi tarafından verilen Goya Ödülleri'nde 'En İyi Avrupa Filmi' seçilen 'Mustang' Türkiye'de 26 Şubat'ta yeniden vizyona girmeye hazırlanıyor.



Fransa’nın Oscar adayı gösterdiği, Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven imzalı 'Mustang' aday olduğu kategoride son 5 film arasına girdi. 28 Şubat Pazar gecesi Los Angeles’ta gerçekleşecek ve ünlü oyuncu Chris Rock tarafından sunulacak olan Oscar ödül töreni öncesinde vizyona yeniden girecek olan film izleyicilere tekrar gösterilecek.



Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılından beri verilmekte olan Oscar ödüllerinde, Türk bir yönetmenin imzasını taşıyan bir film ilk kez aday olma başarısını elde etti. Gösterime girdiği ABD’de de hem eleştirmenlerin, hem kamuoyunun hem de Hollywood’un önde gelen isimlerinin büyük beğenisini kazanan film, ödül için en iddialı filmler arasında görülüyor. Adaylığının açıklanmasından itibaren Marion Cotillard, M. Night Shyamalan, Darren Aronofsky, James Franco, Lena Dunham ve Reese Witherspoon gibi ünlü isimlerin yer aldığı birçok kişi sosyal medya hesaplarından filmle ilgili beğenilerini paylaştılar.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler mustang vizyon oscar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin