Görüntüye bakıp domates alanlar yandı! Pazarcının domates oyunu kamerada. Pazardan domates alırken aman dikkat. Bu görüntü sizi şaşırtmasın!

Gıdalarda yapılan sahtekarlık sonrasında vatandaşlar ne yiyeceğine şaşırdı. Bunun son örneği domateste yaşandı. Pazardan domates alanlar dikkat. Bir pazarcının domatese yaptıkları sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu görüntüye kanıp domates almayın!

Google Haberlere Abone ol
Görüntüye bakıp domates alanlar yandı! Pazarcının domates oyunu kamerada. Pazardan domates alırken aman dikkat. Bu görüntü sizi şaşırtmasın!

Halk pazarında kayda alınan görüntülerde içi beyaz gözüken bir domatesi pazarcı sata bilmek için bu yönteme başvurdu.

Kirazla beyaz domatesi boyayan pazarcının görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kullanıcılardan görüntülere tepki yağdı. 'Ne yediğimizi bilmiyoruz, domates görünümlü kiraz lezzeti' gibi yorumlar yapıldı.

Peki domatesleri nasıl muhafaza ederiz?

Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte çeşit çeşit domatesler tezgahta yer almaya başlarken, yazın güzelliklerinden yararlanılmaya başlandı. Domates pek çok insanın en sevdikleri arasında yer alırken, domatesi uzun süre sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilmek için uygulanması gereken belli başlı yöntemler bulunmaktadır.

 

Domateslerin çürümeden uzun süre kalmalarını sağlayabilmek için domatesleri yıkamadan muhafaza etmek gerekir. Yıkanmamış domatesleri oda sıcaklığında muhafaza etmeniz bozulma ya da çürüme durumunun uzamasına yardımcı olacaktır. Domatesler için serin ve kuru bölgeler çok daha etkili bir yöntem olacaktır.

Domatesleri buzdolabında saklamak yerine serin ve kuru bölgede muhafaza etmek önemliyken aynı zamanda güneş ışınlarından korumak çürüme durumunun uzamasını sağlayacak ve günlerce taze bir şekilde domates tüketimi yapmanıza katkı sağlayacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin