'Gonzo' Tuğrul Eryılmaz; Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun 1915 Çanakkale Köprüsü'nde tarihe geçmesini kıskandı. 'Gonzo' Tuğrul köprünün manzarasına hayran kaldı

'Gonzo' Tuğrul Eryılmaz T24'teki yazısında gazeteciler; Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun 1915 Çanakkale Köprüsü'nde tarihe geçmesini kıskandığını ortaya koyan bir yazı kaleme aldı. 'Gonzo' Tuğrul 1915 Çanakkale Köprüsü'nün manzarasına ise hayran kaldı.

Google Haberlere Abone ol
'Gonzo' Tuğrul Eryılmaz; Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun 1915 Çanakkale Köprüsü'nde tarihe geçmesini kıskandı. 'Gonzo' Tuğrul köprünün manzarasına hayran kaldı

Radikal İki'nin eski genel yayın yönetmeni t24 yazarı 'Gonzo' Tuğrul Eryılmaz, gazeteciler; Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun 1915 Çanakkale Köprüsü'nde tarihe geçmesini kıskanan bir yazı kaleme aldı. Eryılmaz, iki gazetecinin sadece tarihe geçmesini kıskanmadı. Özkök'ün izlenimlerini yazmasını, yine Cengiz Semercioğlu ile tv100'de gördüklerini, yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatmasına da imrendi.

 Özkök'ün yazılarının Medyatava, T24 gibi haber sitelerinde yayınlanmasına içerleyen Eryılmaz'ın medyayı eskisi gibi iyi takip edemediği de görüldü. Eryılmaz, Özkök'ün 'Tansu'ya Mektuplar' başlığında yazılarının Odatv de dahil birçok sitede yazılmasını atladı. Eryılmaz, bu durum karşısında hem kıskandığını hem de sinirlendiğini itiraf etti.

"Özkök test etti ve onayladı" ara başlığı ile Eryılmaz'ın yazısındaki ilgili bölüm şu şekilde:

İnanın T24, Hürriyet'ten şutlanan Ertuğrul Özkök'ün eşine yazdığı mektupları anında yayınlamasa bu magazini yazmazdım (Biraz kıskançlık, daha çok öfkeden). T24'ten başka bu yazıları, bildiğim kadarıyla, bir de Medyatava yayınlıyor. Bunu anlarım çünkü Medyatava, TV 100 adlı obscure kanalda ortak iş yaptıkları Cengiz Semercioğlu'nun.

Bu iki kafadar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nü yürüyerek geçen ilk gazeteciler olarak tarihe geçmişler bile. Üç İcra Kurulu üyesinin (daha aşağısı tabii ki kurtarmaz) verdikleri bilgilere de dayanarak yeni köprünün bir şaheser olduğunu yazmış Özkök. Bekleyip görelim geçiş ücretleri, geçme garantileri ne olacak? Konsorsiyumun iki Türk şirketinden birinin adının Limak olması da beni hiç ilgilendirmiyor. Muhalefetin bu işleri kutuplaştırmasından ben de şikâyetçiyim. Unutalım bu beşli çete iddialarını muhalefetin.

Özkök gibi eski de olsa bir GYY'ne benim Advertorial'larım gibi bir yazı yazmak yakışmış mı, siz karar verin. Fakat köprüden giriş ve çıkış manzara tasvirlerinin bir harika olduğunu itiraf etmek zorundayım.

Yazısında 1915 Çanakkale Köprüsü'nden fotoğraf paylaşan Eryılmaz, "Köprüyü Limak yapar, Özkök ve Semercioğlu hayran olur." notunu düştü.

'Gonzo' Tuğrul Eryılmaz; Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun 1915 Çanakkale Köprüsü'nde tarihe geçmesini kıskandı. 'Gonzo' Tuğrul köprünün manzarasına hayran kaldı - Resim : 2

NEDEN 'GONZO' DEDİK?

Eryılmaz 28 Ağustos 2020'de t24'te yayınlanan yazısında kendisi için "Ben artık 'Gonzo journalist'im" ifadelerini kullanıdığı için...

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin