Gönüllüler adasında kavga! İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı...

Elif ve Berna kavga etti, ada karıştı.

Google Haberlere Abone ol
Gönüllüler adasında kavga! İşte,  Survivor yeni bölüm fragmanı...

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da Elif ve Berna'nın kavgası, Gönüllüler takımını birbirine düşürüyor. Takım içerisinde sürekli olarak agresif tavırlar sergileyen Berna, bu kez takımın başarılı isimlerinden Elif ile ciddi bir kavgaya tutuşuyor.



Survivor'un yeni bölüm fragmanında ekrana gelen Berna ve Elif'in kavgası, takım arkadaşları tarafından güçlükle ayrılıyor. İşte, Survivor 46. yeni bölüm fragmanında yaşanan gerilimden detaylar.



Survivor'da bu akşam tansiyonu yüksek anlar dikkat çekiyor. Yarışmanın gönüllüler takımında yer alan iki önemli ismi Elif ve Berna tartışmanın dozunu arttırıp birbirlerine girdiler. Gönüllüler takımının diğer yarışmacıları kavgayı ayırmaya çalışırken, iki ismin zorlukta tutulduğu dikkat çekiyor. Peki Survivor'da bu akşam başka neler yaşanacak?



Survivor'da bu akşam oynanacak ödül oyunu öncesinde tansiyon yükseliyor. Yarışmanın bu akşamki bölümünde ödül için zorlu bir parkur yarışmacıları bekliyor. Gönüllüler adasında yaşanan kavga ise dikkat çekiyor. Elif ve Berna birbirlerini yalancılıkla suçlarken tartışmanın dozu artıyor ve olay kavgaya dönüşüyor.



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin