Gönül Dağı dizisi hayranlarına kötü haber

TRT 1'in fenomen dizisi Gönül Dağı, cumartesi günlerine damga vurmaya devam ediyor. Gülsim Ali İlhan'ın hayat verdiği Dilek karakterinin kadrodan ayrılmasının ardından büyük yıkım yaşayan Gönül Dağı hayranlarını üzecek bir haber daha geldi. Fenomen yapımlar arasında gösterilen dizinin Dünya Kupası yayını nedeniyle ara vereceği belli oldu. Gönül Dağı belirlenen tarihlerde ekranlarda yer almayacak.

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı dizisi hayranlarına kötü haber

Berk Atan, Nazlı Pına Kaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı dizisi izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. TRT1'in en çok izlenen yapımlarından olan Gönül Dağı, 3. sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor.

GÖNÜL DAĞI HAYRANLARINI ÜZEN KARAR

Gönül Dağı hayranlarını üzecek bir karar verildi. TRT1'de yayınlanacak olan Dünya Kupası maçları nedeniyle dizi 3 hafta yayınına ara verecek. Gönül Dağı 19 Kasım'da seyirciyle buluşacak 77. Bölümden sonra yayınına ara verecek ve 17 Aralık'ta 78. bölümüyle seyirci karşısında olacak. Yahya Samancı'nın yönettiği dizi ekibi 24 Kasım'da 78. bölümün çekimi için sete çıkacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin