Gönül Dağı cumartesiye damga vurdu! Reytinglerin zirvesinde

TRT 1'in cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan yeni sezon dizisi Gönül Dağı reytinglere damga vurmaya devam ediyor. Dizi, 12 Aralık Cumartesi akşamı üç kulvarda da reyting birincisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı cumartesiye damga vurdu! Reytinglerin zirvesinde

TRT 1'in yeni sezon dizilerinden Gönül Dağı, cumartesi gününe damgasını vurdu. Dizinin 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan 8. Bölümü, Total’de 8.22, AB’de 7.94, 20+ABC1’de 8.35 reyting alarak tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı.

Bozkırda bir Anadolu masalı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç gencin yaşamından kesitleri anlatan Gönül Dağı, türküleriyle memleket hasreti çeken izleyicilerin gönüllerine giriyor; Anadolu’nun kültürü, dili, duyguları, türkülerle ekranlara yansıyor...

Gönül Dağı cumartesiye damga vurdu! Reytinglerin zirvesinde

Gönül Dağı, etkili senaryosu ve çarpıcı öyküsüyle aslında tüm Anadolu’nun da bir masalı olan efsaneleri, unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerini hatırlatıyor. “Gönül Dağı” “Bozkırın kalemi” olarak da bilinen Mustafa Çiftçi’nin “gün yüzüne çıkmamış” öykülerinden esinlenilerek hazırlanıyor. Dizisinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini ise Yahya Samancı üstleniyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini üstlendiği dizide; Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin