Gonca Vuslateri: Şu açıklamayı yapmaktan utanıyorum

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kedisi Tabu'nun iyileşmeye başladığının müjdesini verdi. Bu süre zarfında ortalığı karıştıran dedikodulara da yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Gonca Vuslateri: Şu açıklamayı yapmaktan utanıyorum

Vuslateri, geçen gün yaptığı bir paylaşımla kedisinin rahatsızlandığını söylemiş dün de durumu hakkında bilgi vermişti. Onun bu paylaşımı sonrasında corona virüsü salgını üzerinden bazı yorumlar yapılmış ve hayvanlardan da bu hastalığın bulaştığı gibi bazı asılsız iddialar dillendirilmişti.

Başarılı oyuncu kulağına gelen bu çirkin iddialar sonrasında konuyla ilgili olarak sessizliğini bozdu ve tepkisini dile getirdi. Vuslateri ayrıca müjdeli haberi de verdi:

“Hızla iyileşiyor Tabu… İnsanlarin mücadelesini verdiği Covid ile bin yıldır kedilerde görülen Corona’yı da birbirine karıştıran-bir kez olsun araştırma yapmamış kesim için bir aşı üretilemediği için.. Şu açıklamayı yapmaktan utanıyorum.. Yahu kedilerin rahatsızlığı ile insanların yaşadığının ne alakası var.. Ağzımda uyuyor bu hayvan benim.. Hayvan sevmeyen birine de bahane oldu bu gündem. Biraz merak edin hayatta bir şeyleri. Hep mi gaddarlığı haklı çıkarma çabası.. Bir ton hayvan atıldı sokağa… Yazıktır, günahtır.. Ayıptır.. Bunlar bir yana.. Umursuyor muyum? Asla. Bir iki sevdiğim kişi panik olmuş Gonca’yı üzmesinler diye onların gönlü olsun diye yazıyorum. Yoksa beni ne saşırtabilir.. Tabu iyiye gidiyor.. Oh”

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hizla iyilesiyor Tabu @anipoliveterinerklinigi sagolsun. Insanlarin mucadelesini verdigi Covid ile bin yildir kedilerde gorulen Corona'yi da birbirine karistiran-bir kez olsun arastirma yapmamis kesim icin bir aşı üretilemediği icin.. Su aciklamayi yapmaktan utaniyorum.. Yahu kedilerin rahatsizligi ile insanlarin yasadiginin ne alakasi var.. Agzimda uyuyor bu hayvan benim.. Hayvan sevmeyen birine de bahane oldu bu gündem. Biraz merak edin hayatta bir seyleri. Hep mi gaddarligi hakli cikarma cabasi.. Bir ton hayvan atildi sokaga.. Yaziktir, gunahtir.. Ayiptir.. Bunlar bir yana.. Umursuyor muyum? Asla. Bir iki sevdigim kisi panik olmus Gonca'yi uzmesinler diye onlarin gonlu olsun diye yaizyorum. Yoksa beni ne sasirtabilir.. Tabu iyiye gidiyor.. Oh 🦚🤘

Gonca Vuslateri (@goncavuslateri)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin