Gonca Vuslateri hastanelik oldu!

Geçtiğimiz hafta 'Erkek Arkadaşım Bir Feminist' oyununu sahnelerken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin sağlık sorunları bitmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Gonca Vuslateri hastanelik oldu!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz hafta 'Erkek Arkadaşım Bir Feminist' adlı oyun için izleyicinin karşısına geçmişti. Vuslateri, oyunun başlarında tansiyonunun düşmesinden dolayı fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Dün akşam da hastaneye giden Vuslateri, sosyal medya sayfasından bir fotoğraf paylaştı.

'Hastalık beni yendi'

Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla uğraşan güzel oyuncu hastaneden yaptığı paylaşımına şu notu düştü:

"Güzel dostlar biricikler ve sahane seyirciler.. Rahatsizlandigim icin seyahatimden acele donup hastaneye gelmeme ragmen maalesef bu sefer hastalik beni yendi ve serumlara dustum. Bugun yarin oyunu baska tarihe erteledik. Aralik ayinda uzun bir takvimimiz var. bu iki oyunu da ekleyip zilleri takicez ciki ciki yapicez.. bu surecte dunya guzeli feminist partnerim @firattanissize emanet .. ben de azucuk dinlenip sizlerin nazar duasina misafirperverlik yapmaya devam edicem.. yogun tempo,hava degisikligi,gripler,soguklar,agrilar derken anlasildi ki saglik her seyden onemli hayatta “ bir dakika!” deyip kendine ozen vereceksin.. arayan soran gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim.. seyircimin bugun tutamadigim ellerini ertelenen tarihte öpmek,basimin ustune koymak sozuyle... ❤️"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Güzel dostlar biricikler ve sahane seyirciler.. Rahatsizlandigim icin seyahatimden acele donup hastaneye gelmeme ragmen maalesef bu sefer hastalik beni yendi ve serumlara dustum. Bugun yarin oyunu baska tarihe erteledik. Aralik ayinda uzun bir takvimimiz var. bu iki oyunu da ekleyip zilleri takicez ciki ciki yapicez.. bu surecte dunya guzeli feminist partnerim @firattanis size emanet .. ben de azucuk dinlenip sizlerin nazar duasina misafirperverlik yapmaya devam edicem.. yogun tempo,hava degisikligi,gripler,soguklar,agrilar derken anlasildi ki saglik her seyden onemli hayatta “ bir dakika!” deyip kendine ozen vereceksin.. arayan soran gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim.. seyircimin bugun tutamadigim ellerini ertelenen tarihte öpmek,basimin ustune koymak sozuyle... ❤️

Gonca Vuslateri (@goncavuslateri)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin