Gonca Vuslateri: Bir fikriniz varsa bağıra bağıra söyleyin

Star TV'de yayınlanacak olan 'Anne' dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Gonca Vuslateri, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Gonca Vuslateri: Bir fikriniz varsa bağıra bağıra söyleyin

Star TV'nin yeni dizisi "Anne"de "Şule" karakterine hayat verecek olan Gonce Vuslateri, yeni dizisi ve özel yaşamıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



İşte, Milliyet'ten Elif İpek Türer'e konuşan Vuslateri'nin açıklamaları ve yarın akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan "Anne" dizisiyle ilgili tüyolar:



“Anne” dizisinin gizli başrolü olduğunuzu düşünüyorum. Karakterinizi anlatır mısınız?



Şule’de anne-çocuk ilişkisinde dengelerin, aslında toplumda her zaman gördüğümüz fakat çok anlatmadığımız dengeler olduğunu göreceğiz. Çocuğuyla iletişim kurmakta zorlanan her anne gibi bir hikayesi var, çok acıklı bir hikayesi ama biz buna zaman geçtikçe tanık olacağız. Zorlu bir karakter benim için bu açıdan bakıldığında, Oyunculuk ve performans olarak. Çünkü temsil ettiğiniz şey aynı zamanda toplumun da bir karakteri.



Hazırlık aşamanız oldu mu karakter için?



Gazete okuyan biriyim. Zihnimi enginleştirebileceğim araştırmalar, okumalar yaptım, sosyolojik ve psikolojik anlamda birtakım şeylere ihtiyaç duydum. Gördüğüm manzara da şu ki; Türkiye’de yüzde 90, o veya bu sebeple kız çocukları annelerinden dayak yemekte. Bu hikaye de pazar yerinde annesinden Tokat yediği halde annesinin elini tutmaya devam eden o çocukların ve o annelerin hikayesi.



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin