Gollerini sıralamaya başladı, devlerin radarına yeniden girdi. Vedat Muriqi için Real Madrid, Sevilla ve Aston Villa devrede

Mallorca'daki performansıyla Lazio'daki kötü izlerini silen Vedat Muriqi, transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gollerini sıralamaya başladı, devlerin radarına yeniden girdi. Vedat Muriqi için Real Madrid, Sevilla ve Aston Villa devrede

Fenerbahçe'den Lazio'ya 20 milyon Euro'ya transfer olan Vedat Muriqi, başkent ekibinde kariyerinin en zorlu günlerini geçirdi. Geçtiğimiz sezon Mallorca'ya kiralık olarak giden Muriqi deyim yerindeyse İspanya'da yeniden doğdu.

Mallorca'da görev aldığı 12 maçta 8 gol ve 1 asistlik harika bir performans sergileyen Muriqi, Kosova Milli Takımı'yla da UEFA Uluslar Ligi'nde 6 maçta 5 gol ve 2 asist yaptı.

REAL MADRİD TALİP OLDU

Mallorca'da fırtına gibi esen Vedat Muriqi için Real Madrid başta olmak üzere Aston Villa ve Sevilla nabız yoklamaya başladı. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Lazio ve Mallorca arasındaki anlaşmada Muriqi'nin sonraki satışından yüzde 45'lik pay Lazio'ya verilecek. Haberde ayrıca Mallorca'nın Vedat Muriqi için 20 milyon Euro talep ettiği ifade edildi. 20 milyon Euro'luk bir satış gerçekleşmesi durumunda ise Lazio'ya 9 milyon Euro ödenecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin