Golf Magazin Ödülleri dağıtıldı

Golf dünyasının ilgilendiği “Golf Magazin Award 2013” gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Golf Magazin Ödülleri dağıtıldı

Golf severlerin, takip ettikleri, golf dünyasınına hitap eden Golf Magazin’in 2013 Ödül Töreni “Golf Magazin Award 2013”, Almanya Hamburg, Hanselgolf’te 6. kez düzenlendi.



Golf dünyasından birçok tanınmış ismin katıldığı törende Belek, Avrupa’nın En İyi Golf Destinasyonu ödülüne layık görüldü. En iyi destinasyon ödülüne layık görülen Belek’i temsilen, The Montgomerie Maxx Royal Golf Club Genel Müdürü Cahit Şahin de organizasyona katıldı ve Belek adına ödül aldı.



Hamburg’un ünlü mekanlarından biri olan Emporio Tower’da gerçekleşen ödül törenine, 250 seçkin amatör golf oyuncusu katıldı.



The Montgomerie Maxx Royal Golf Club Genel Müdürü Cahit Şahin, katıldığı organizasyonda Belek adına aldığı ödülün ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, Türk golf tarihinde yaşanacak bir ilkin de müjdesini verdi. 7-10 Kasım 2013’te, European Tour Final serisinin bir ayağı olan Turkish Open’ın Belek’te gerçekleşeceğini hatırlatan Cahit Şahin, golf severleri Avrupa’nın en iyi golf destinasyonu olan Belek’e davet etti.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin