Göl Kenarı sinemaseverlerden destek bekliyor

Aziz Alaca'nın yazıp yönettiği kısa film Göl Kenarı, sinemaseverlerden destek bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Göl Kenarı sinemaseverlerden destek bekliyor

Şu an kurgu aşamasında olan Göl Kenarı filmi için fongogo üzerinden bir kampanya başlatıldı. 35 bin TL olarak planlanan kampanyadan elde edilecek gelir, filmin teknik detaylarında ve festival başvurularında kullanacak.

Göl Kenarı filmine destek vermek için TIKLAYIN

Filmle ilgili daha fazla bilgi için TIKLAYIN

Göl Kenarı-ProjeNotları

Senaryo daha önce Aziz Alaca'nın yazdığı bir uzun metraj senaryodaki bir sekansın oradan koparılması kısa film kalıpları ile yeniden yazılması ile oluştu. Nisan 2021'de filmin çekilmesine karar verildi. Mayıs ayında ortak yapımcımız Ali Asgari ve diğer İran'lı teknik ekiple anlaşıldı. Sonrasında 20 günlük bi ön hazırlığın ardından 12-16 Temmuz'da Antakya'da çekimler tamamlandı. Film şu an kurgu aşamasında ve yetişebilirse Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne gönderilecek.

Sinopsis

Küçük bir kasabada ailesi ile yaşayan Leyla Hamile olduğunu öğrenir. Bunu gizli kapaklı bir ilişki yaşadığı erkek arkadaşı Fatih'e söylemek ister. Buluşmadan önce Leyla kasabada zaman geçirirken bir ziyaretgahta kaybolmuş bir alzheimer hastası yaşlı kadın ve onun kızı ile tanışırak başka bir hayat tarzını keşfeder. Fatih'le göl kenarında buluşurlar. Daha hamilelik konusu açılmadan Fatih orada suya girmiş ve kuruman için güneşlenen 13-14 yaşlarında iki öğrencisini görür. Fatih'in çocuklara kaba tavrı Leyla'yı bir rüyadan uyandıracaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin