Gol atınca o şarkının çalmasını istedi. Fenerbahçe tribünleri Fred gol atınca o şarkıyla inleyecek

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred transferine dair önemli açıklamalarda bulundu. Fred, gol attığı zaman stadyumda ''To Brasil'' şarkısının çalmasını istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Gol atınca o şarkının çalmasını istedi. Fenerbahçe tribünleri Fred gol atınca o şarkıyla inleyecek

Fenerbahçe'nin, Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred transferine dair önemli açıklamalarda bulundu.

İlk haftalardan taraftarın sevgilisi olmayı başaran Fred, ''Bu büyük kulüpte olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmem için çabalayan başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Her şey iyi gidiyor, iyi hissediyorum. Umarım üzerine koyarak devam ederim'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Fred, ''Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Türkiye'den başka kulüplerden ve İngiltere'den de ilgi vardı. Ancak Fenerbahçe, bana fikirlerini ve projelerini anlatınca buraya gelmek istedim. Taraftarlar da bu kararımı etkiledi, bu tercihten dolayı çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

''TO BRASIL ŞARKISININ ÇALMASINI İSTERİM''

Gol sevinci yaşadığı zaman To Brasil şarkısının stadyumda çalmasını istediğini söyleyen Fred, ''Eğer ben gol atarsam 'To Brasil' şarkısının çalmasını isterim ama benim için önemli olan müzik değil, takımın kazanması. Takım uzun yıllar şampiyon olamıyor, bunun farkındayız. Elimizden geleni yapacağız. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin